- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz spiky03 #5454 üzenetére
Nekem így a legkényelmesebb. Összesen kb heti negyed óra még elrendezem a filmeket.
Persze ha van valakinek jobb ötlete, az írja meg bátran, érdekelne engem is.
(Hirhedt vagyok a túlbonyolításaimról. )Ha PC-ről csinálod, akkor a SMB megosztással fogod látni a NAS meghajtóit.
A med2-t ha lefuttatod, behelyezi a film mellé az xml-t. Az xml hivatkozik egy about meg egy folder jpg-re. (Amit a Yadis küld a film mappájába) Azt nem érzékeli hogy a 2 jpg tartalma éppen micsoda. Ha kicserélnéd az about jpg-t egy másik jpgre, amit szintén about-ra nevezel át, akkor a MED azt a képet jelenítené meg háttérként. Ezért ha a Yadis már berakta ezt a két jpg-t, már nyomhatod is az xml generálást. Majd utána kényed kedve szerint módosíthatod a Yadisban a filmadatokat/képeket.
Szerintem érdemes a jukebox+(aggregált JB)-ot használnod ebben az esetben.
Egy tanács:
látom neked sem mindegy hogy milyen filmjeid vannak.
Amikor a Yadisban megadod a kategóriáját a filmnek, (nem tudom milyen templates-et használsz, de nálam 3 kategóriát jelenít meg a felület a MEDEN) mondjuk írd oda hogy Akció, Bűnügyi, BD50 vagy Akció, Bűnügyi, BD25 vagy Akció, Bűnügyi, Remux.Ez azért jó, mert én pl ha 3D filmet akarok nézni, az aggregált JB felületen rányomok a menüre, Műfaj, és lesz olyan hogy 3D. Rábökök, és az összes 3D filmet kiadja. Nálad értelem szerűen lesz majd olyan hogy BD25, BD50 és Remux. Persze ha szeretnél rászűrni ezek szerint a filmekre, csak akkor használd! Szerintem egy filmnek egy műfaja van, ezért én simán beáldozok egy kategóriát arra hogy akár létrehozzak anya kedvence kategóriát is akár. És később eszerint rá tudok szűrni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs