Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Amikor beszéltek az EA-ről komolyan mondom depressziós leszek. Sajnos igazatok van, de én azért reménykedem hogy a MEA is lesz annyira faxányos játék mint az ME1 volt. Feelingben még mindig az vezet nálam, remélem sikerül azt visszahozni, vagy legalább megközelítőleg.

    Azt is nagyon remélem, hogy lesz valami klassz szintetikus faj is, mert én a getheket nagyon bírtam. Sőt, az még királyabb lenne, ha egyenesen a gethek lennének ott mint mellék (ellen-)szereplők akár. Vagy legalább valami ismerős arc az 1. vagy 2. részből.
    ME3 kösz nem, az kuka. Az 1-et meg a 2-t nem is tudom hányszor játszottam már ki, a 3-at valahogy sosem volt kedvem újranyomni és nem is fogom már. Lekötött, de a vége annyira szar hogy remélem ők is tanultak belőle, ha nem, akkor elmegyek az EA-hez személyesen és szétütök mindenkit :DDD

    Abból kiindulva, hogy ME2 és 3 megjelenése között kemény 2 év telt el, az ME3 óta meg már több, mint a 3 rész alatt összesen, akkor csak pozitívan tudok rá gondolni, hogy valszeg összekapták magukat és valami tényleg klassz gammát adnak ki a kezük alól. Az elsődleges a sztori, ha az jó, akkor már annyira rossz már az összkép sem lehet (kopp-kopp). Sztoriban gyakorlatilag tiszta lappal indulnak, abszolút bármi lehet, elég durván bénának kell lenni még ezt is eltoszni.

    Meg azért gyanítom az ME rajongók már fel vannak annyira haragítva hogy ha az EA ezt is elcseszi, atomot dobnak rá :DDD

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák