Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    válasz CsIrKeRaToR #1143 üzenetére

    Hát megjött a szépség. Gondoltam gyorsan kikapom a futár kezéből és a másikkal aláírok - a súlya miatt aztán inkább megsem így tettem. Komolyan össze van rakva az egész szett, már a csomagolása is ütős, kábelek is annyi van hozzá, az csak na és maga a szett is gyönyörű, nagyon profi.

    Azt kell, hogy mondjam, hogy a legnagyobb aggódalmam nem igazolódott be, csodálatosan szépen szól még zenénél is (ezt most nem a minőségre értem, hanem a térhangzásra). Van az effect gomb a távirányítón, ott azt használom, amikor minden hangfal szól. Úgy szedi szét a zenét, mint macskám az egeret, egyszerűen meseszépen. Kapnak a hátsók egy pár tized-századmásodperces késleltetést talán, nem tudom, de valami meseszép. Turboladának talán annyiban igaza volt, hogy talán-talán a mély tényleg kicsit sok egy ekkorka szobába. Ezen persze egyetlen csúszka simán segít, a crossover átváltási frekvenciát egyszerűen magasabra tolom (azaz visszaveszem a basszust). Az eredmény csúcsszuper lesz. Kellemesen cicereg, a doboz meg dolgozik ahogy kell és ha meg úgy gondolok, akkor felcsavarod és rezegnek a CD-k a polcon. "Pocsékul fog szólni"-t abszolúte nem tudom megerősíteni...

    Osztom annak a véleményét, aki azt mondja, hogy ha megvan a pénzed rá, akkor nosza, csalódni nem fogsz. Ha Porschét akarsz venni, akkor azt vedd, hiába nem fogsz 300-al menni, neked az kell és ez így is van rendjén.

    Apropó, Ti lecsérltétek a kábelt? Tegnap néztem, hogy 1,5 mm2-es kábelt fillérekért kapni, érdemes esetleg megvenni, vagy hagytátok a gyárit (ami nem rossz, de azért nem egy bitang kábel).

    A másik észrevételem, hogy szerintem halk (ezt anno is írtam, hogy a MM-ban kipróbálva ezt tapasztaltam). Közel a felére van tekerve, hogy szóljon, ennek mi értelme? A második pöttynél még nincs hang...

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák