Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fatal1tyUSER

    csendes tag

    Hello! Szeretném kérni a segítségeteket!

    A jelenlegi kis teljesítményű 5.1-es hangfal cuccomat akarom lecserélni egy modern rendszerre. Csakis PC-vel fogom használni az újat is. Ki is néztem pár lehetséges hangfal-szettet, amik bejönnének, viszont élőben egyiket sem hallottam még, és ki sem tudom próbálni vásárlás előtt őket.

    Úgy vettem észre a PC-khez ajánlott rendszerek fele annyi teljesítményre képesek mint amiket házimoziba, TV-khez ajánlanak. De fogalmam sincs, hogy mennyire lenne jó egy házimozi-rendszerhez való cucc nekem, amikor kizárólag PC-vel használnám. Ilyen lenne a Sony HT-SS1000
    [link]
    Igazából azt sem tudom, hogyan tudnám összekötni a hangkártyámmal (aláírásomban a típusa).

    Vagy PC-hez nem szabad ilyet venni, hanem csakis olyat amilyennel ez a topic is foglalkozik? Mert ha nem igazán tudnám használni a fentebb írt Sony, vagy a hasonló házimozi szetteket a géphez (játékra és zenehallgatásra, és ritkán filmekre), akkor mindenképp ilyen Logitech Z-5500 -t vennék. Viszont ez fele olyan erős mint a Sony, és ugyanannyi az ára, szóval kérem aki tud fejtse ki, hogy ez hogy lehetséges, mik a különbségek a kétfajta rendszer között.

    Előre is nagyon köszönöm!!

Új hozzászólás Aktív témák