Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz Harry Potter #1400 üzenetére
Hiába irod ki, csak az eredeti szól szépen. Sajnos az szinte az összes tömöritésnél elveszik a magas
Ha halgatható minőséget akarsz akkor: a nero digital 128+ kbs, OGG 160+ kbs, vagy mp3 256+ kbs -ben kell letömöriteni az eredeti zenét. -
Harry Potter
csendes tag
Csak az a baj hogy kevés a jó minöségü zene pl: Flac vagy ape olyat honnan tudok tölteni gondolok pl a torrentre cim kéne ha lehet
-
Deluxe00
senior tag
Én nem írott cd-re gondoltam...
-
Harry Potter
csendes tag
Azt tudom de honnan tudok jó minöségü zenét tölteni erre lennék kiváncsi meg arra hogy megéri a z-5500-hoz jobb kábeleket venni
-
törölt tag
válasz Harry Potter #1404 üzenetére
Nézz be ide, biztos ajánlanak néhány jó linket: [link]
Azért ha megfogadsz egy tanácsot - a nagy kedvenceket szerezd be eredetiben, nem fogod megbánni!
Deluxe00 írta korábban, hogy a jó minőségű analóg kábelekkel sokkal szebben szól a Z-5500. Hogy halld a változást, mindenképpen kell egy jobb hangkártya - Audigy2 alá nem érdemes adni, főleg, hogy már nem is olyan drágák ezek a cuccok, főleg itt a Ph!-n. -
Deluxe00
senior tag
Sztem Potter-nek ZS-e van szóval az már egy használható analóg hangkártya!Nem kell cserélni!
Kábel cserével azt értem el, hogy a cd-k jobbak lettek viszont az mp3-ak...
Most az itthoni audio cd-ket felrakom Apple Loseless formátumban! -
Deluxe00
senior tag
Amúgy azt még hozzátenném, hogy ezek az analóg kábelek durván 1000ft/méter, viszont a z-5500 szintjén messze túlmutatnak, tehát megmutatkozik, hogy ez csak egy mainstream multimédia set!
Tehát ne attól várjon vki csodát, hogy vesz milliós kábeleket -
Harry Potter
csendes tag
Ja megmondanád honnan van olyan progid amivel Apple Loseless-be tudc tömöriteni mert érdekelne ha megmondanád és hogy honét lehet leszedni elöre is kösz
-
Deluxe00
senior tag
Nekem 2x-esen árnyékolt Neotech kábelem van aranyozott bazi nagy dugókkal, ebböl nem fér el egymás mellett 3, de mivel stereoban hallgatom a zenét ezért 1 kábelt használok!
Hát nekem van iPod U2-m aztá ahhoz volt iTunes, abban lehet Apple Loseless-be rakni -
Deluxe00
senior tag
Ja és úgy szereltettem a kábelt!
-
Deluxe00
senior tag
válasz Harry Potter #1412 üzenetére
www.kacsa-audio.hu
iTunes-t meg szedd le www.apple.com oldalról! -
Harry Potter
csendes tag
És még azt is magyarázd el hogyan kell a zenét megváltoztatni veszteségmentes formátummá elöre is köszi
-
Harry Potter
csendes tag
válasz Harry Potter #1414 üzenetére
Az itunesban hol lehet grebbelni flac vagy ape formátumba hol van mond el mert én nem találom
-
Deluxe00
senior tag
válasz Harry Potter #1418 üzenetére
Edit / Preferences / Importing / Import Using:
Itt tudsz választani és ott lesz, hogy Apple Loseless -
Harry Potter
csendes tag
Szóval letöltöttem és feltettem a creativ uj driverét és lásatok csodát mostmár halgathatóak az mp3-mak és jobb az egész jobb lett a hangzás ajánlom mindenkinek!!!!!
-
anjani182
őstag
válasz Harry Potter #1420 üzenetére
Ezt nemértem! Elmagyarázod?
Forever and ever, let's make this last forever.
-
penene
őstag
válasz Harry Potter #1422 üzenetére
a Youp pax 2.32es drivert próbáltad már?
az is jó... -
penene
őstag
válasz Harry Potter #1424 üzenetére
akkor jó
-
ati2
őstag
válasz Harry Potter #1424 üzenetére
Ez az?
[link]
És winamp alatt is jobb, vagy csak a mediasource-el? -
ati2
őstag
Közben fölraktam, de szerintem nincs sok külömbség, kivéve hogy megint alapból be volt kapcsolva a CMSS.
Viszont próbálgattam a CMSS módokat, a CMSS2 és Stereo Suround elég jónak tünik.
Szerencsére csak a stereo jelnél müködik az összes CMSS mód (AVI-k, meg Winamp alatt megmarad az eredeti 5.1 szerencsére) -
anjani182
őstag
válasz anjani182 #1428 üzenetére
Hívtam Logiékat...aszonták nézzem meg a mélynyomó alján vmi számot, majd húzzak ki mindent, kivéve a mélyet, állítsam 6ch-ra, és kapcsoljam le-fel a lámpákat Na most nemértem, hogy ez mire jó, ha szar akkor szar... és egyre csak szarabb lett amióta megvettem (1 hónapja kb.) Kíváncsi vagyok mit mondanak ha újra hívom őket, bár kíváncsiságból megcsinálom a tesztet
-
anjani182
őstag
Hívtam ismét a Logitechet, és azt mondták, hogy 6 hét múlva kb. érkezik az új és jó széria, azt elküldik nekem futárral, majd rá 3 hétre meg az enyémet elviszik!
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz anjani182 #1432 üzenetére
én is felhívtam logiékat, mondta a nő, hogy csináljam a fenti lámpakapcsolgatós tesztet, de nekem nem a puffogás az elsődleges problémám, meg attól, hogy tesztelem nem lesz jobb
gyári hibás a cuccom, búg, sípol
nekem is ígérték, hogy kicserélik, vagy visszafizetik a lóvét -
törölt tag
Most, hogy nézegettem a SoundTouch hátulját, látom ám, hogy van ott egy kapcsoló, amelynek egyik állása a ''6 ch direct'', a másik pedig ''stereo 1-3''. Ha utóbbi állásba teszem, akkor analóg átkötésnél az Input mellett nem a Direct, hanem Stereo1 fog szerepelni, s a Effect-ek közül is eltűnik a 6 Ch Direct.
(Már akkor is észrevettem a kapcsolót, mikor raktam össze a cuccot, csak aztán ki is ment a fejemből, hogy van rajta ilyen, s nem néztem meg, mit tud.)
No tehát akkor: Mire jó ez a kapcsoló? -
Harry Potter
csendes tag
Szóval én már nem monitoron nézem a filmeket a logitechel hanem egy projectoron egy
acer pd116pd ami elég zsir támogatja a HDTV-ét és az x800xl-el gyönyörü a képe és végre
nem monitoron nézem a filmet ajánlom mindenkinek nem olcsó de nagyon ütös -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Vettem Coax kábelt a cucchoz de igy sincsen hang DTS-ben!
Valaki nemtudna segiteni? -
törölt tag
válasz Intruder A 6 #1436 üzenetére
#1382, második bekezdés, azzal a különbséggel, hogy mono átalakító kell hozzá, ezt rosszul tudtam.
A #307-et is ennek megfelelően módosíttattam a moderátorokkal. -
SuBeR53_
tag
Na szoval a kérdésem a következő: mennyibe kerul 1 alap joystick, ami jo minoségu is, nem kell ien 96ezer gombos, csak 1 sima egyszeru.
-
törölt tag
válasz Intruder A 6 #1438 üzenetére
Mono átalakító kell, megnéztem, az enyém is ilyen. Megkértem a moderátorokat, hogy módosítsák az #1382-t, így hamarosan a helyes információ fog szerepelni benne.
Az #1370-ben, ill. #1382-ben leírtam az összes dolgot, ami az eszembe jutott. Viszont utóbbi hsz.-ben vannak olyan kérdések (a hangfal viselkedésére vonatkozóan), melyekre nem válaszoltál. Ha ezt pótolnád, nagyobb eséllyel tudnánk segíteni.
SuBeR53_: [link] -
ati2
őstag
válasz Intruder A 6 #1438 üzenetére
Igen mono kell hozzá, ilyen: [link]
Az AudioHQ/Audio Console-ban állítsd át a decoder-t SPDIF passtrough-ra, akkor kimegy a nyers je a coax-ra, de mindenféleképpen a lejátszóprogiban is be kell állítani az SPDIF-et (pl: PoweDVD -> Configuration -> Audio -> Speaker Enviorment -> Use SPDIF).
Csak így fog kimenni a coax kimenetre az AC3 és a DTS.
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
válasz Intruder A 6 #1445 üzenetére
Persze mert az audigy-k alapból stereo jelet nyomnak, amikor kimegy az 5.1 azt detektálja a Z-5500 mivel az másik jel. Utánna meg újra visszaál a stereo, ha nincs 5.1 és azt megint detektálja...
De az új driverrel az is előfordul, hogy nincs is semmi kimenő jel a coax-on ha nem szól semmi... -
Harry Potter
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy nem e tudja valaki hogy ha álló hangfalakat vennék hozzá azok normálisan szólnának e mert nemtudom hogy csak a magas menne ki a hangfalból vagy közép is fontos lenne ha valaki válaszólna
-
anjani182
őstag
válasz Harry Potter #1447 üzenetére
Mit köcc mihez? Miről van szó?
-
Harry Potter
csendes tag
Nagyobb hangfalakat 2 iletva 3 utast
-
törölt tag
válasz Intruder A 6 #1445 üzenetére
Most akkor működik?
A stereo jelet pl. megszólaltatja? (zenét mondjuk) A DD5.1-et/DTS-t felismeri, vagy mindvégig a ''Detecting...''-et írja ki?
Harry Potter: Kicsit konkrétabban légy szíves! Csinálok neked akár 8 utas hangfalat is, akkorát, hogy be se fér az ajtón, de hogy nem fog jobban szólni, mint a Z-5500, az tuti!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs