- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Szia!
Itt [link] a kép alapján már az új G5-t árulják, de a leírás szerint 500Hz, az meg még a régi változat.Újat nem találtam sehol sem.Nekem is ilyen kék van, de nem vettem, hanem gariban cserélték.
Vagy esetleg még itt nézdd meg: [link]
MOD: itt is csak rozsdavörös verzió van sajna, ahogy látom...
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
MATEO6600
őstag
Hello, én a Lord-ban vettem még júliusban, 13 ezerért z új kéket!
Ennél olcsóbbat sehol sem találsz!
Kár, hogy most nincs, de érdemes várni rá, én majdnem 2 hetet vártam rá h legyen.
Lenne egy kérdésem:
Nektek is nehéz benyomni a görgöt középre?
Nekem olyan, hogy balra tök lazán megy, amikor középre nyomom, akkor általában balra is megy, de jobbra, meg elég nehezen megy sajna...
Mi lehet a baja? -
Bahama
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat. Én is a Lordban szeretném. Remélem lesz még ott.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Eagle16
addikt
Ha valakit érdekel, itt az 1.2-es firmware: [link]
Azért linkelem be, mert én a főoldalon keresztül nem találtam meg egyből.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Shy
tag
Üdv
Hol lehetne kapni kék színben G5-t? Felhívtam lordot és amíg ki nem fut a 20dbos rozsda készlet addig nem rendelnek...
Valakinek infó?Kell, vagy rakom el?!
-
Szodalit
csendes tag
lehet valahol kapni G5-höz teflon talpat?
-
Bahama
aktív tag
válasz Szodalit #959 üzenetére
Mostmár a usersben, és elvileg a bluefish is lehet, kapni, csak az qpad glidz, és nem hyperglide.
[Szerkesztve]Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Shy
tag
Beszereztem egyet Valahogy be lehet programozni hogy ne csak a + - gombbal lehessen a DPI-t állítani?
Kell, vagy rakom el?!
-
Shy
tag
valaki esetleg?
Kell, vagy rakom el?!
-
Eagle16
addikt
Eladóvá vált a kis G5-ösöm, fájó szívvel, de megválok tőle
Aki erre
jár, az dobjon meg egy up-al₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
Shy
tag
Még egy kérdés Ezelőtt mx510et használtam driver szerint maxra volt húzva rajta a dpi.
Namost a G5 dpije ha 800ra van állítva már akkor nagyon gyors a játékokba nem beszélve a 2000dpiről ott már nem is látom az egeret olyan gyors A kérdés az mivel orvosolható ez hogy belassuljon, valamit fel kéne telepíteni még az alapdriveren kívűl ami a cdn volt?Kell, vagy rakom el?!
-
Shy
tag
De én se váltogatom orrba szájba
Kell, vagy rakom el?!
-
MODERÁTOR
Hallod...
Ez a G5 nagyon odaver! Nagyon jó kis egér ez! Nem bántam meg, hogy megvettem tőled azt a régit
Megcsináltam a kábelét és a kattintást is megjavítottam. Mind windows alatt, mind játék alatt sokkal folyamatosabb az egér mozgása... Az előző kis Stock Logitech egerem csak 125MHz-es volt, de ez... Tényleg nagyon jó!
Köszi mégegyszer!(Viszont a G5 karbon mod nem sikerült... egyelőre... )
Harrrr!!!!
-
Hoffer
őstag
Hali!!
Most szeretnék beruházni egy új egérbe és egy G5-ösön gondolkozom!! Mit mondotok róla?? Megéri megvenni ezt az egeret???
Mik a vélemények??
Előre is köszi -
Sziasztok.
Nem inkább az MX 518-at?
Hmmm...egyébként most én is gondolkodom egy G5-ön...
-Mennyire lehet vele sepregetni (eléggé low sense-es vagyok, szóval cibálom, mint paraszt )?
-Az új 1.2-es FirmWare már minden hibát (optikai tévesztés) orvosol?Egy SteelPad QcK lenne alatta...
Egébként főleg Quake III Arena DeFRaG mod-jához használnám.
Razer Diamondback Plasma vs. Logitech G5???
(A Diamondbacket már ismerem, most is az van, elég pörgős kis egér.)
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
péter007
senior tag
hy mindnekinek
kérdésem lenne hogy melyik a jobb egér?
logitech g5 vagy razer deathadder?
természetesen játékra kell pl cod2, cs
formára bejön mindkettő nekem és kb egy árban is vannak
nem vagyok elfogult márkafüggőköszi a helpet előre is?
-
Rolcsi20
senior tag
-
Jozi
tag
Sziasztok !
Milyen verzió a "refresh" egér ?
Nem találtam eddig sehol mit jelent ez, miben más. -
Anthony28
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Hali ! Segítsetek már ! Valamikor tavasszal vettem a G7-et. 800 DPI-vel toltam a COD2-ben multiban. De néha akkor is csinált olyat, hogy akadott mint állat és a hang is szar lett. Csak a restart segített. Aztán jött, hogy 800 DPI-vel marha lassú lett, muszáj volt feltolnom 2000-re. Lefrissítettem a setpointot, meg az Soundblaster Creative X-FI Extreme Audiot, mert arra is gyanakszom, hogy a hangkártyával akad. Semmi. Most is 2000 DPI-vel tolom, már megszoktam. Lehet, hogy földönkívüli vagyok ? Lehet, hogy újrarakom ezen a winyón a winfost, aztán nem frissítem a hangkarit, vagy nincs már jobb ötletem.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
válasz Svájcinéger #998 üzenetére
Hali.
Én nem tudom, de szerintem ha érdemben szeretnél játszani a jövőben, felejtsd el a G7-et (meg az összes infrás/rádiós/bluetooth-os "csodát")...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest