- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PunkZoli
aktív tag
hja ,amúgy ugye müködnie kéne telepítő nélkülis,mint szabványos egér nem??
-
bonebreaker
csendes tag
Nekem is G7-em van, és az ég világon semmi baja nincs, tökéletes játékra, semmivel nem rosszabb mint az előző vezetékes egerem, CS-zek vele...
Egyetlen negatívuma, amit utálok, az a fényes burkolat, ami vonzza a koszt, és napi rendszerességgel pucolhatom...
Visztont aztat mondjátok már meg nekem, a leírásban nem szerepel, hosszútávon is lehet használni ezt a gyorstöltést, vagy inkább 10 órára nyomjam rá, vagy mostan mi van -
Derbo
csendes tag
G5 Lézeres, állítható felbontás 6,4 ; 16 bit USB adatformátum 16bit ; vezetékes. 19000
-
DJ.Gróf
aktív tag
Végre megvan a G7-em! Nagyon állat egér! Full kényelmes és nagyon igényesen van kidolgozva!
-
DrGonzo22
őstag
Ha mondjuk veszek 1 G7-et, akkor ha a billentyűzetet is rádiósra cserélem, kell annak is külön ilyen usb-s kütyü, amivel kommunikál, vagy elviszi azt is az egérhez adott?
-
-
PunkZoli
aktív tag
nemidetartozik,de sajna csak balfasz topikokat láttam, meg ti gondolom nagy gémerek vagytok, de a tudtok olyan keyboardot, amivel jol lehet fps eket űzni ,és a betük világitanak?? azaz also megvilágitásuk van a betüknek? bocsa az offért
-
GAlli
tag
G5 14000 nalam.
-
n1m4nD
csendes tag
na emberek, helpme, ha nagy tudók vagytok van eza firmware 1.1 dolog, amitől állitólag G5ös egérkénél szaggatásnélkül kéne mennie a cuccnak. na eddig nekem jól ment, most viszont szaggat néha... vissza akarnám tenni 1.0-ra... meg tudom oldani valahogy? :S mivel ez nem softwares frissités, ezért avgyok gázban, bár megpróbáltam a formatc:-t is, annyira nem vagyok tisztában ennek a működésével. plz help me
nD
-
Eagl3
veterán
mégis mi ha nem softveres frissítés? Szétszedted az egeret vagy mit csináltál??? Nah, szal a lényeg, hogy nálad nem ezzel az updateval van a probléma, attól csak jobb lesz, külömben sem az volt a probléma az egérrel hogy szagatott, hanem sok padon nem működött normálisan + hirtelen rántásnál elavászkodott a sarokba meg a padlóra
-
n1m4nD
csendes tag
hát nekem is volt ilyen para, aztán vettem hozzá egy x-ray aquapad 3-ast potom 3000ért (szövet) és tökéletes volt. ez a firmware elvben nem szoftveres, szal nem tesz fel semmilyen programot, ugyértem. hanem az egérben frissit valamit, van ilyen dvdiroknál is asszem. mondom ehhez nem értek, de formatc: után is ugyanezt a frissitést találja meg a program... szal ez a nagy parám. :S eddig télleg nem volt vele gáz... azt mondtk vegyek hozzá új padot :S de ha eddig müködött :S faszom.
nD
-
n1m4nD
csendes tag
1.6 1.5 mind a 2-t tolom most beraktam driverben h ismerje fel a hl.exe-t, bár elvben azt alapból fel kell ismernie ami opengl alatt fut. de még igy i mintha cisnálná, de most nem csinálta, csak nagyon picit... hát nemtom, ez van ugytünik szal továbbra is firmware 1.1-ről szeretnék visszatérni firmware 1.0-ra ha vlaki olvasná még rajtad kivül amugy neked még mindig szaraxik? milyne padod van?
nD
-
Eagl3
veterán
Szóval: Steam \ My Games \ Counter-Strike -->jobb klikk \ properties \ set launch options --->klikk és ide írd be hogy -noforcemparms -noforcemaccel
így egymás után a kettőt és a kötőjelet se hagyd le a parancsok elejéről. Utánna OK és nézd meg a CS-be hogy jó e. Aztán várom az eredményt! -
n1m4nD
csendes tag
-
n1m4nD
csendes tag
még midnig szar... valaki tudja már pliz hogy hogyan is tudom G5ösre firmware 1.0-át visszapakolni 1.1-ről
nD
-
DJ.Gróf
aktív tag
A G7-es egeret be lehet úgy álítani,hogy az ellem álapotát mutasa használat közben és ne a dpi-t!
-
Eagl3
veterán
Látom nem beszéltem elég érthetően... itt senkit nem fogsz találni, aki tudja, hogy tudod visszatenni az 1.0-és firmware-t mivel azt 1.1-el kell használni. Tuti hogy az a megoldás, amit leírtam, 1.5-el nemtudom hogy kell megcsinálni mert az már kiment a divatból. De CS 1.6-ra pontosan és érthetően leírtam sztem.
[Szerkesztve] -
n1m4nD
csendes tag
... attól még ugyanugy akad, firmware 1.1-et nem KELL hanem lehet használni, ezt nem vettem figyelembe... .1.5 és 1.6 ugyanazon a motoron fut, szóval tökmind1. mellesleg igy is akad, azokkal a parancsokkal, szóval tök mind1, mennyire érthetően írtad le. majd veszek úhj padot, de akkor is felháboritónak találom, h ezzel a paddal eddig ment, az állitólagos javitott szoftverfrissitéssel pedig baszik rendesen működni.
nD
-
DJ.Gróf
aktív tag
Lenne egy jo kérdésem! ugye van ez a két gomb a G7-en amivel a dpi-t lehet álítani! Nah most ez hogyan müködik igazándibol? ha felrakom 2000dpi-re akkor kurva gyors az egér, cs-alat ezt a sensi-nél lehet belöni,de ha a sensit viszaveszem akkor a dpi-t is viszaveszem vagy a kettö az külön van ? szoval ha kis sensivel játszom de az egér 2000dpi-n van akkor jobb?!
kösz -
DJ.Gróf
aktív tag
Egyébként nagyon állat az egér,csak folyton késztetést érzek rá hogy tisztitgasam mert nagyon csilog Az aksit azt nagyon zabálja azért enyi pénzért már egy 1000mAh-s aksit is adhatak volna,na mindegy! A 200ft-os egéprpadom pár helyen már öszekarcolta az egér alját (ezért nagyon ideges vagyok ) Batárnehéz az egér igy sulyzonak is megteszi (nem sokat emelgetem) Ez a görgö nagyon állat ilyet még nem láttam,hogy oldalra is lehet nyomni.
Gondolom a rádio miatt van de csak 500mhz-n müködik picit több! Azt irták pár helyen hogy ez az usb miatt van de az uj razer egér is 1000mhz-s és az is usb-s.Aszthittem többet visz,de így is jó! Na röviden enyitt!
[Szerkesztve] -
yuri11
csendes tag
Halihó G5 tulajok!
Benneteket nem zavar a középső gomb(a görgő gombja) hiánya/használhatatlansága?
Most vettem az egeret és nagyon zavar ez:
Internezetezénél a középső gomb nekem(mint az operában default): link megnyitás a másik tabfülön. Ezt a G5-tel alig-alig tudom kivitelezni:
Egyrészt nehéz megnyomni, másrészt gigördül-kiforog-kidől az újjam alól.
Az oldalsó gomb pedig nem áll annyira kézre mint a közéspő ujj. -
yuri11
csendes tag
A leírások alapján az én középső gomb bajomon nem segít a firmware update.
Bemegyek a héten majd egy plázába és megnyomogatok majd egy ilyen egeret, hátha csak az enyémnek ilyen rozoga a görgős gombja.
A firmware (wikipedia):
A firmware egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).
A firmware bizonyos eszközökben szoftveres úton is frissíthető, például a PC vagy néhány videokártya BIOS-a, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest