- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz salieri. #295293 üzenetére
Páromnak pont ez van, Clio Grandtour ezzel a csodával.
A mozgatásához elég, sőt szerintem egész jól használható vele - egyszer vezettem csak.
A fogyasztása viszont gáz, többet eszik, mint a Kuga 1.5EB.
Párom eddig 19k-t tett bele közel 4 év alatt, ő főleg városban és pályán használja. Azt tudom, hogy nem egy tartós motor, de ilyen kevés futással még megtartjuk, használtan viszont nem venném meg. -
MC Pite
veterán
válasz salieri. #295293 üzenetére
Korrekt motor, meg a Clio4 is faszányos. (H4D-t jobban szeretem[csak az mpi-t vezettem de az is elég nyomatékos], de csak később volt elérhető, bár cmfb platformos autók megérhetik a felárat, főleg Captur)
Se a régi, se az újabb 1.2tce-hez nincs sok köze, mpi, piciturbós, a karaktere nagy szívó mocit idéz inkább, valóságban erősebbnek érződik mint 90 ló. Logan kombikban meglepően vidám volt, meglepődnék ha tényleg 90 pacis lenne csak.Nem nagyon vannak nyűgjei, legalábbis a golyóállónak kikiáltott K4M-nek több gyenge pontja van mint ennek (feltételezvén legalább középszar olaj használatát).
A video amit grizlisandor linkelt, szerintem pont ezt támasztja alá, ha valaki végig is nézi, meg ismeri a csatornát; meg hogy nem létezik hibátlan motor (csatorna is bizonyítja), kérdés minek mennyi és mekkora bajai vannak. (Aki nem nézi ezeket, a sok hibalehetőségtől megijedhet, de minden motornál hoznak 15-30 pontot.)
Itthon is, keleten is rengeteg gurul mostoha körülmények között.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest