Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz S. Szabi #75497 üzenetére

    A bányászatban a legnagyobb költség az értékesés. A tapasztalatok azt mutatják és ez alapján a számok is hogy még mindig megériheti belefogni. Várhatóan a mostani befektetésed 50 százalékát veszíted el hogyha nagyon lemegy a bányászat hozama vagy akár meg is szűnik. De tavaszig jó eséllyel hasonló hozamokat lehet hozni most vagyis még ledolgozza 50 % ból 20-40%-ot. Ebből még nyersz valamit azon hogy az áramot ingyen van mondjuk 10 % körül hát lehet azt mondani hogy nem várható komolyabb veszteség vagy kockázat maximum annyi hogy nyereség se lesz. A videókártyáknál három öt év élet tartamra számíthatsz ennyi idő alatt kell kitermelje az értékesítést és a kívánt hasznot. Az elmúlt öt évet figyelembevéve a legrosszabb hozamokkal is átlagba el lehetett érni 20-40 százalék hozamot amortizáció val is árammal korrigálva.
    Processzornak jelenleg háromszor négyszer hosszabb a hozama mint a videókártyának viszont nincs a legnagyobb költség a hatalmas értékesítés csak egy picit drágább most mint a piaci ára. Esetleg a bányagép beleraksz egy erősebb processzort mondjuk Ryzen 5000 szériát és akkor így kombinálva van mert amúgy is kell bele proci amúgyis fogyasztana valamennyit.
    Fűtésbe is besegít ez is javít a hozamon5-10 %-ot. Valamennyi inflációtól is megvéd megvéd 5% körül.
    Neked kell eldönteni hogy hosszú távú befektető akarsz lenni ez ügybe vagy gyorsan meggazdagodó szerencsevadász mert attól függ hogy állsz hozzá a témához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák