Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz Zlcsi #15619 üzenetére

    En azt tapasztaltam eddig, hogy barmelyik ermet banyasztam meg sem kozelitette a clever hozamat.
    Eddig osszesen 2 hete banyaszok, tehat nem 1 messzemeno kovetkeztetes, de barmire valtottam, amit ajanlottak a kulonbozo kalkulatorok, a vege az lett, hogy kozeleben nem lette a vegere a clever hozamanak.

    En ugy szamolok, hogy ha a clevert nyomom (1 ATI 6950-el 420-470kHs), akkor napi 0,24-0,29BTC van meg, tehat a tobbinek is kb ezt kellene hozni. A kalkulatorok szerint tobb jott volna ki azokkal, amikre valtottam, de a vegere mindg sokkal rosszabb lett. (DogeCoin, Emoticoin, SpainCoin, Middle pool).

    Vegulis utolag nem neztem meg, hogy miert nem jott ki kozel sem az az ertek, amit a kalkulator szamolt (esett az arfolyam azota? , nem banyasztam annyi ermet, mint szamolt, hogy fogok? rosszul szamolta a diff -et, es azert nem jott annyi erme? )

    Tudom, hogy vannak olyan bevezetesre varo ermek, amikkel valtora vezetes utan sokat lehet keresni, de a kerdes az, hogy 1-2-5 honap atlagabol jobb-e, mint pl a clever, ha kockaztatok, es ilyenekre allok ra?
    pl most itt tobben befurodtek azEmotiCoin-el, es lehet, hogy a BTC2-vel is, tehat a kovetkezo 2-nek nagyon jol kell debutalnia, hogy visszahozza ezek bukojat.

    Esetleg van valakinek jobb otlete, hogy mit lehetne banyaszni, ami permamensen tobbet hoz az emlitett erteknel?
    Nektek atlagban mennyit hoz 1MHs BTC-be atszamolva, es mibol?

Új hozzászólás Aktív témák