Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz vadkörte #69849 üzenetére

    Bocs, hogy így rádontottam az infókat, épp amiatt is néztem át pár leírást, mivel említetted, hogy az archwiki alapján csináltad és láttam a bemásolt részletet. Archwiki alapján sem mindig egyszerű valamit jól megcsinálni, azt tudtam, hogy a Windowsos javaslatok megoldják a gondot, a default opció és a dupla nulla nekem inkább tűnik észszerűnek esetedben, de mindenképp optimalizáltabb így a már leírtak alapján.

    NTFS-t csak kényszerűségből kezeli a Linux és eléggé rendszerterhelő módon tudja ezt megtenni, a jogosultságkezelési problémákon túl emiatt is javasolják mindenkinek, hogy lehetőség szerint szabaduljanak meg attól a rendkívül korszerűtlen fs-től, de nem mindenki teheti ezt meg, ;)

    (#69850) cigam

    ezért lepődtem meg rajta, hogy ilyen desktruktív(?) módszert ajánl.

    Jogos és hasznos az észrevételed, én nem ilyen szemmel néztem ezt, meg abból indultam ki, akinek Win van kéznél, úgyis abban ügyködik majd, de valóban az lehet az ok, amit említettem, hogy egy Win nélküli kényszermegoldást kínál az Arch. Amúgy meg mint nemrég ígértem, tényleg visszafogom magam a hsz-ekkel, most is kizárólag amiatt írtam, mert senkinek nem tánt fel a hibás mount opció, szóval egyetlen "a" betű pótlására akartam csak figyelmeztetni a kollégát.

    Kicsit több sikerült ennél, sorry! Most is örültem, hogy sokan írtatok, így meg tudtam állni, hogy hozzászóljak, de kiszúrtam sajna a bibit. Az a megoldás, hogy figyeljetek jobban és akkor tényleg 100%-ban ki tudtok innen engem küszöbölni! :R

    Azért is kérdeztem rá a végén, hogy jó-e a logika ami mentén megkérdőjelezem, vagy valahol van egy bukfenc, amiről nem tudok.

    Szerencsére erre nem tudom a választ. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák