- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
válasz purcigeorge #3950 üzenetére
Eddig nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak, nagyon gyors a cucc, stabilabb mint a CM! (ezt nem önfényezésből)
A V20L az nagyon is test cucc
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
foxymaxy
senior tag
válasz RepeatSector #3948 üzenetére
tudsz valamiket ajánlani próbára, mert én többel is kísérleteztem de csak az előre definiáltak hajlandóak műxeni
Recon666:
lehet hogy gebasz van mert a telepítési művelet sem a leírtak szerint zajlott teljesen
egészen az Install zip from sd card-ig minden oké volt, de aztán csak kiírta hogy
"instal complette" és nem volt restart
én indítottam újra a menüből (egy kicsit fostam is hogy +dölött a teló)
de beröffent gond nélkül
utána még felraktam a gapps-gb-20110828-signed.zip-et akkor lett teljes a kép
ja és valamiért zabálja az aksit reggel vettem le a töltőről, beállítások, app frissítés
és lement 40%-ra az aku. ez így egy kicsit gáze pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Giorgio1985 #3954 üzenetére
Rakd ujra Flash Toolal a rendszert.
-
RepeatSector
senior tag
válasz Giorgio1985 #3954 üzenetére
Ha stock 2.2 akkor flash toolal visszarakás vagy factory reset
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
foxymaxy
senior tag
válasz Giorgio1985 #3959 üzenetére
memória kártyát kitudod venni (gondolom)"húdegonoszvagyok"
kártya olvasó csatlakoztatod a pc-hez,
oda bemásolod ami kell és lehet örülnie pluribus unum
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Giorgio1985 #3959 üzenetére
Ha tölt a telefon usb-ről akkor nem rossz, csak a szoftver halt be.
[ Szerkesztve ]
-
-
kriszpontaz
veterán
Főképernyőre kirakott mappát hogy a csába kell átnevezni?
-
kriszpontaz
veterán
Rájöttem, bocsi! Szerk. idő lejárt.
-
tzsolesz
nagyúr
Miért nincs a telón TV kimenet? Azt hittem ez már alap.
-
Norbi14
senior tag
válasz RepeatSector #3948 üzenetére
Feltettem a romod, de hol tudom szinkronizálni a gmail accommal a névjegyeket?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tzsolesz #3965 üzenetére
Egyáltalán nem az. Mondjuk annak idején az 5800-hoz volt kábel. Azóta sem láttam ilyet.
Magasabb árkategóriában van amelyiken van Mini HDMI.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tzsolesz #3968 üzenetére
Mai HD-s világban a mini HDMI a divat, de az sincs túl sok készüléken.
Pl. a P920 (3D)-n van.
Sőt, a P990 (2X)-en is van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
embe
nagyúr
Korábban többen írták, hogy rom telepítés után nem indul újra teló, valamint valaki írta az akku idővel kapcsolatos anomáliát.
Már bocs, hogy mindig erre hivatkozok, de 1 évig Blade telót használtam, kicsit leragadtam ott.
Nos ott is akárhány romot tettem fel recoveryből, soha nem indult el a rendszer magától.
Az akkuról: minden rom telepítésnél, ha wipe volt, törölve lett a rendszerből egy batterystat.bin nevű fájl. Ebből "tudja" a teló azt, hogy most 1%-on, vagy 100% töltöttségen van az akksi. Ahhoz, hogy ezt a rendszer újra kalibrálja, kell 2-3 töltés-lemerülési ciklus. Csak ezután érdemes az akksi idővel foglalkozni. -
Benhill
senior tag
Erősen leterhelem a telót, akksi pl 65%, ránézek 5 perc múlva, már 69% (nem töltöttem)
és kipróbáltam többször is, mindig ugyanez volt. Ez normális jelenség?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BRAAJEN #3971 üzenetére
Pl. képek megtekintése? Csatlakoztatva van a tv hátuljában a kábel, csak rádugod a telóra, és a tvn nézed a készített pl. (családi esemény) fotóit? Szerintem ez kicsit egyszerűbb, mint átmásolni gépre, felmásolni pendrive-ra, és pl. a pendrive-ot bedugni a tv-be.. Vagy szerinted nem? És ez csak egy példa.
A 3D-nél meg pl. ha 3D-s tv-d van, akkor meg igen, a 3D-s videót nézheted a tv-n, például...
Véleményem szubjektív...
-
ReverzY
tag
Üdv! csak micro sd kártya jó a telefonba? és ha igen akkor egy ilyenből egy 10gb-os kb mennyibe kerül? legolcsóbban?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz foxymaxy #3981 üzenetére
Miért lenne szívás? Tehát akkor aki ~80-90k-ért vesz "sima" HD Ready-s, vagy FullHD-s LCD-tv-t, az h*lye?
Mert amikor a smart tv-k sehol sem voltak, akkor tán nem forgalmazták a HD-Ready-s és FullHD-s TV-ket? Ezeken már ott volt/van a HDMI, ha meg az nem akkor DVI.. És létezik ám DVI-HDMI kábel is, ha nem lenne a tv-n HDMI, csak DVI..
Ugyanmár.. Gondolkozzál egy kicsit, mielőtt bármit is írsz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #3982 üzenetére
Lehet hogy még katódsugárcsöves tv-je van.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #3984 üzenetére
Most akkor félreértettem valamit vagy nem?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz anderledani #3985 üzenetére
Szerintem nem... Csak úgy jól esett idézni a saját hülyeségét...
Véleményem szubjektív...
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok.
Megint egy egyszerű kérdés amit még nem sikerült megoldanom:
Hogy tudom változtatni a kezdőképernyők sorrendjét? Kitörölni, létrehozni engedi, de amikor mondjuk a 4. képernyőn hosszan nyomva át akarom húzni a 2-es helyére, nem csinálja. Nem szeretném az ikonokat átcibálni egyenként. Van erre valami lehetőség?
Köszi előre is!
-
BRAAJEN
tag
válasz hackeeeee #3982 üzenetére
Maradjunk abban, hogy baromság a HDMI kimenet egy telora!
Ezt úgy nevezik, hogy "parasztvakítás"! :p
Amúgy is hamar lemerül és még a tv-t is ezen nézed, nem sok ez így együtt?
De akinek kell az vegye!
Ja, oldalt is van a HDMI a lapos tv-n! A smart tv-nek meg semmi köze a HDMI hez. Max nézhetsz youtubot rajta lanon. Bluetooth vevő meg már kapható mindegyikhez!''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''
-
BRAAJEN
tag
válasz kriszpontaz #3990 üzenetére
Nem lehet csereberélni, elvileg!
Törölni lehet és akkor mind ugrik egyet előre és az utolsó oldalad üres lesz ha újra hozzá adod!
Egyszerűbb újra kirakni az ikonokat!''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''
-
đayW@LkeR
tag
válasz kriszpontaz #3990 üzenetére
Szia, ha az alap LG-s kezdőlapot használod, akk úgy nem engedi.
Viszont egy Go launcher témakezelőnél ez már nem gond.
Akk van gáz ha már az alapot pakoltad tele...2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BRAAJEN #3991 üzenetére
Tvt nézel a telón? Ki beszél erről?
Miért merülne le hamar, ha pl. TV-n akarod megnézni, vagy családtagoknak megmutatni a pl. álltalad készített tételezzük fel ballagási képeket? Ugyanmár.. Nem fog 1-2 óra alatt lemerülni a telefonod, amíg megmutatsz egy galériát.. Ha meg igen, ott akkor más gond is van.
Van rajta HDMI, összekötheted a tv-vel, és meg tudod mutatni.. Nem a telefont kell körbe üllni, vagy nem kell mindenkinek a gép körül tobzódnia..Ennyi.. Ha van mind2-n hdmi, akkor minek költs pl. bluetooth vevőre a tv-hez? Ajjistenem.. Látom nem sikerül megérteni az esetleges előnyét.
A smart tv részt meg ne nekem magyarázd, nem Én hoztam fel... Tisztában vagyok vele, hogy mitől "smart" egy tv.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Mika1227
őstag
Hogy a túróba lehet egyéni sms jelző hangot beállítani?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
stilo18
addikt
En pl a hetvegen siman radugtam a tv USB csatlakozojara a telot, siman latta egybol a filmet, katt...aztan mar indult is a film! Nekem felesleges a HDMI csati a telon....
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
foxymaxy
senior tag
tényleg valami gebasz van nálam a cm7-tel
reggel vettem le a töltőről 2óra alatt 20%-ot megevett az aksiról
rajta maradt a wifi és dolgozott mint állat már meleg volt a teló
csináltam 1 restartot kikapcsoltam a wifit és 9óra alatt 7% fogyott az aksiról
most nemtom még hogy csináljak egy reinstalt vagy back uppot
vagy rakjam újra a rendszert
ha back uppot akarok vissza állítani akkor kell csinálni wipe data\factory resettet?
azért talla-billézek mert sok jó funkció van a rom-on, de sok mindenben bukdácsol
az én elvárásaimmal szemben pl: csoportok hiánya, pc suit nemműxik stb...e pluribus unum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest