-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
valószínűleg igen, bár gondolom ez az adapter...
az nincs nálam
de igazából ezen nem kell aggódni, gyak bemész bármelyik áruházba (mm, edigital, stb), és válogathatsz amilyet akarsz
de sztem 4000 ft fölött felesleges pénzt kiadni érte, csak ahogy mondtam ne noname kártya legyen
de jó az adata, kingston, stb is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
nálam a hangerő le gombbal működött, de sokat kellett szórakozni vele mire egyáltalán műműködött és be tudtam lépni
amikor bekapcsolod a telefont és felvillan az lg logo akkor kell nyomkodni a le billentyűt
én így tudtam belépni
vagy ha be van kapcsolva a telefon akkor felrakod a quickboot progit a marketről és abban van reboot into recovery menü, így is be tudsz lépni9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
bubus66
nagyúr
Igen tartalmaz magyar nyelvet.2.34-es ROM. Felteszed a Zeusz V6.2 és utána mehet egyből a 6.22. Recoveryt tudtál fel tenni? A Zeuszba a bekapcsoló gomb meg nyomásával ki tudod választani, hogy Kikapcsolod, vagy recovery stb. Mindjárt linkelek egy, de akkor tedd fel szuper user. A Logout blogomba, vagy az 1 HSZ-be találsz olya ahol telepítés után mindjárt a recovery jön, be Előtte másold fel az SD kártyára a Suuperuser.zip-et és a végén van, egy patch azt abban van egy olyam, hogy Quick Reboot.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és az egyik jelölt az Optimus Black, de nem sokat tudok a telefonról, egy kis infot tudnátok nekem írni róla? Tesztet olvastam, most inkább tapasztalatokra, és a Ti véleményetekre lennék kíváncsi. Gyorsaság, megbízhatóság, van-e valami szériahibája/problémája? Az általam meghatározott árkategóriában ez lenne a legmegfelelőbb számomra, amit használtan vennék, szép állapotút, másik jelölt a Nokia Lumia 710, erről többet tudok, most az LG-re lennék kíváncsi.
Köszönöm!
-
sheep
addikt
válasz Grampy #11856 üzenetére
attól függ milyen árban veszed
60-ért még megéri sztem
a kijelző nagyon szép
a kategóriának megfelelő a gyorsasága (se neo , sgs, defy pl)
egyedüli problémám az volt vele hogy néha eldobta awifit, de ez inkább a router hibája volt
szerintem jó telefon, elegáns9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
tomic
addikt
Nem tudtok nekem root-ot 2.3.4 verzióhoz. Recon666 oldalán ami van az mar nem jó ehhez.
sheep által javasolt alkalmazást (quickboot) letöltöttem és az fel is ment.
De ezzel a super userrel nem boldogulok. -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#11865) tomic
Miért nem tudsz nem olyan vészes, az egész. Ha leírás alapján csinálod akkor jó lesz. A drivereket tedd fel, és utána a smartfalshtool-lal meg tudod csinálni. Töltsd le az UPK 3.7 csomagot és azon belül a Black Jackkel rootolni és a CWM-t fel tenni.
embe
Be tudnád nekem linkelni az hogy alul a gombok addig világítsanak még a kijelző világit?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
-
bubus66
nagyúr
(#11869) tomic
Milyen rom kell a gyári magyar, vagy szolgáltatós? Na akkor ha szolgáltatós kell akkor vagy a T-Mobile vagy Vodafonet töltöd le, ha pedig gyári akkor a V20O HUN. Nem kínai. De azon vagyok, hogy meg csináljam, csak a rootot, holnap azzal fogok foglalkozni.
Oda van írva mindegyikhez, hogy melyik milyen. Igen a Superuser jó a 2.3.4-hez de csak recoveryből telepíthető
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Igen ahhoz root és recovery kell, csináld meg nyugodtan.
Probáld meg ezzel LG_Root kibontod és a run ra kattintasz vagy ezzel UPK 3.7 Ezen belül a BlackJack-kel. Ha 2.2 Van még fent.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
Majd belejössz.Egyébként persze jó lenne ha pl csettintenék egyet és én lennék a miniszterelnök.Jól hangzik nem?(nem hát).Olvasgass dolgok után,nézelődj,google a barátod.A leírások többségében a füledbe rágják, hogy mit kell csinálnod,szóval ne aggódj,nem bírod tönkretenni a telót.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
bubus66
nagyúr
(#11873) tomic
Melyikkel a Gyári frissítővel? Vedd ki az aksit tedd vissza indicsd újra, ha feláll egy kicsit hosszabb idő tárcsázóba üsd be 3845#*970# azon belül Factory Reset// factory restet. Az azért van mert kell neki a factory reset, vagy a frissítés előtt, egy gyári beállítások vissza állítása. A SmartFlashToolsExtrenál a legszerübb meg oldás, azzal ha nem indulel fel teszed a gyárit. A simában automatikusan el indul a factory reset , a root recovery-ben neked kell meg csinálni de leven írva.
Igaz van Cooler96 "Majd bele jössz" senki nem tudta, ezt meg tanultuk. Te is meg fogod tudni csinálni.y
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #11875 üzenetére
Az azért van mert kell neki a factory reset, vagy a frissítés előtt, egy gyári beállítások vissza állítása
Már írni sem tudok azért, mert a 2.2 volt rajt és össze keveredhet, 2.3.4-el azt nem tudom, hogy gomb kombinációval lehet-e,én még nem találkoztam vele, de nincs kizárva.
tomic (#11873)
Várjál ha villog elindul majd, de ne állíts semmit csináld meg a factory restet,és után beállitthatsz mindent.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz bubus66 #11875 üzenetére
Nem tudom hogy csinaltam, de ott tartok ,hogy bele pakoltam mindent és újra indítottam.
Erre feljött a recovery. Hurrá. Be is állítottam a már sd kártyára elmentett zeus romot. Frissítettem és működik.
Es remélem minden ok.
Mára ennyi! Holnap jövök és fárasztalak még benneteket.Ezer köszönet a türelmetekért!!!
-
bubus66
nagyúr
(#11877) tomic
A recoveryset tetted fel?: Jó ét neked is holnap gyere nyugodtan. Na ugye,hogy nem kínai? A leírásom alapján tetted fel?
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Érdeklődnék erről a készülékről. Elvileg kijelzőben jó, hardverben ismerős nekem. Zenére mennyire jó, illetve az anyagminősége milyen? Fényképezésben jól teljesít? Eddig nem mertem rá váltani, mert 2X után félek az LG-től. Gyalázat ROM-okat szokott kiadni. Van erre bugmentes, gyors és stabil főzött ROM? Másik kiszemeltem a Defy, mely telefonom volt már és szerettem. LG mellett a kijelző szól csak egyelőre. Anyagminőségben, zenében, méretben, üzemidőben, gyorsaságban-stabilitásban (CM7-tel persze) nagyon jó telefon volt fél évea Döfy. Azóta csak javult. Csak ez az IPS kijelző vonz engem... Aztán lehet ezen kívül a Defy diadalmaskodna...
Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm szépen be tehetem a leírásomba?
(#11880) Land
Én szerintem elég jól össze van rakva, a kijelzője, nagyon jó a napsütésben, is tökéltessen látható. Én a V20O TMO_HUN-T ROMOT használom, eddig semmi gondom nem volt vele. Sajnos CM7 az nincs még rá stabil, viszont az XDA-n vannak romok, a Zeusz, amit dicsérnek, és elég stabilnak, tűnik. De biztos, hogy ír majd olyan is, aki használja. Marvel MIUI stb. De itt utána tudsz nézni [XDA Romok]
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Vodánál milyen verzióval adják mostanában? 2.?
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #11888 üzenetére
(#11888) bigdady
A T-Nél is 2.2 írtak, de én a 2.3.4 V20N kaptam meg, úgy hogy valószínű ott is a 2.3.4 van, de ha nem akkor amit tzsolesz irt 10 perc és 2.3
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
én defy+-ról váltottam
ez egy álom a defy után, legalábbis nekem
főleg a kamera ami nagyon rossza a defyben
kijelző szép
hw ugyanaz
zene jobban szól sztem mint a defyn
üzemidő jobb, gyorsaság/stabilitás kb ugyanaz
én a defyt egy hét után eladtam annyira nem jött be9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
gzbotii
nagyúr
Nos, ugylatsazik, rajtam kivul senki nem hasznal Optimus Sol-t, ugyhogy ide fogok bejarogatni Tudom, HW nem ugyan az de azert vannak hasonlosagok.
Amugy, meg Bochanak igaza volt, a keszulek eleg szep (en se ertettem, de tobbet fogdosva atjon )When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz tzsolesz #11892 üzenetére
Nos, igen. A legfontosabb dolog a keszulekrol, hogy gyonyoru. Igen, olvastam a cikket meg a MA!TV-ben is feltunt, akkor nem, hogy szepnek de kifejezetten randanak gondoltam. Aztan, tegnap, 5perc fogdosas utan kezdett megtetszeni. Szep az alakja..vekony
A masik, az Optimus UI. Eddig sose hasznaltam, kisse giccses TouchWiz beutest lattam benne. Most, szerintem nem rosz, es hasznalhato (HTC keszulekeimen en mindig lunchert hasznaltam, mert egyszeruen nem jott be - ezt most vigan hasznalom)
Egy fajo pont, hogy hiba alatta a jo HW, a gyari alkalmazasok is neha beakadnak
Es meg egy erdekes dolog..az LG billen nincs alapbol pont vagy vesszo. Ezekert kell valtogatni mindig Szerintem, ezt a ketot kirkahatak volna barNos, egyelore, roviden ennyit rolla.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Recon666 #11894 üzenetére
Volt SAMOLED-es Omnia 7-em, de ez szerintem azon is tultesz. Sokkal melyebbnek latom a feketet es a feher nem annyira "tompa" rajta. Ja, es lehet a nagyobb ppi miatt (?), de nem latszik annyire "recesnek" sem
szerk: kozvetlen Omnia 7-rol valtottam erre
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gyuri00
aktív tag
sziasztok
en a gyari frisittest szeretnem feltenni de a telefon mindig azt irja hogy jelenleg ez a legfriesebb pedig 2.2 van rajta vagy telon sose tudom lefrisiteni
-
Cooler96
aktív tag
Visszatért a nem connectáló wifi problémám.Vagyis részben.Valamikor simán rámegy otthonira valamikor kiírja hogy connecting aztán meg hirtelen disconnected.Nem tudom mért csinálja ezt.Kb 2 hete kezdte el.Catornákat váltogattam már nem segített.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Land
veterán
Kezdek az OB felé hajlani a Defy-vel szemben, ami nálam nagy szó
Többekre ráírtam és a többség ezt ajánlotta.
Lenne még azért 1-2 kérdésem:1. Ez a Marvel és Zeus ROM-ok még fejlesztés alatt állnak? Tehát ha lenne velük baj, a készítőjük gőzerővel foltozza?
2. Beats Audio-val próbáltátok? Jobb lett a hangminőség mondjuk PowerAmp-pal?
3. Fényképezésre az említett 2 ROM-mal is hozza a szintet?
4. MIUI vagy a CM7 milyen fázisban tart? Többi telefonra van ezekből stabil, nem is kevés.
5. Lehet kapni a telefonhoz hátlapra pattintható "hálós" tokot? Olvastam, hogy a hátlapja azért tud karcolódni, viszont sokkal nem szeretném megvastagítani a telefont. A kijelzőre vigyázni fogok. Eddig egyik GG-s telefonom kijelzője se karcolódott meg nálam.Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest