- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Ha valakit érdekelne esetleg:
Europe Open V20D gyári stock rom!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Corgan82
aktív tag
válasz sanyika987 #3049 üzenetére
Úgy nézem, hogy ma kiadta újra a Dorimanx 7.8-at, valami baj lehetett az előzővel.
-
horimiki72
aktív tag
válasz sanyika987 #3047 üzenetére
xwidget a gplayről.Ha abban nem találsz neked megfelelőt akkor sehol.
Kawasaki ZX12R
-
PHARD
tag
Hogy lehet az art-ot engedélyezni?Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.Az összefoglalóban olvastam,hogy gyorsabb lesz a telo.
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
iceQ!
addikt
válasz sanyika987 #3059 üzenetére
Mind a kettő fel van már töltve nekem Drivera
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz sanyika987 #3061 üzenetére
Patent nagyon. G2 Stock romban az aku úgy merült hogy 100%ig állt majd egyszer elkezdett lezuhanni a százalék jelző. Itt szépen mutatja. Idáig semmivel nincs gondom. iGo végül jó lett és a GPS is 5-10 mp alatt talál műholdat
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz sanyika987 #3064 üzenetére
Igen, csak onnan lehet beszerezni és sorry, privátban sem osztom meg. Én nem is azért vettem meg elsősorban, mert annyira kellett volna, hanem hogy végre kicsit vissza tudjak adni abból, amit xdabbeb tett értünk full ingyen.
-
Snoop27
őstag
válasz Danny365 #3065 üzenetére
+1 En is megvettem annak ellenere, hogy nem igazan tudom kihasznalni, de az a legkevesebb, hogy hozzajarulok a munkajahoz, megerdemli.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
b.daniel
senior tag
Cm alapú romra, konkrétan Mahdi-ra, lehet valahogy stock, lg camera szoftvert tenni?
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Beléptem a twrp-be, és ott véletlenül nyomtam egy power off-ot.
Azóta a helyzet hogy LG logó bejön, villog az állapotjelzőled, de ennyi.
Valaki valami segítség?Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
törölt tag
Ma csak 2x merítettem le a telót az én kicsi tescóm játékkal
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
pusihusi
addikt
válasz rayoliviero #3076 üzenetére
''Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.''
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
rayoliviero
veterán
-
schferenc77
aktív tag
válasz rayoliviero #3078 üzenetére
ha ezt felrakom a jelenleg CloudyG3 1.3-ra (azt hiszem ez volt az előző), akkor a beállításaim/appok megmaradnak? Vagy a full wipe miatt minden megy a lecsóba, kivéve az internal storage-on tárolt képek/doksik?
-
rayoliviero
veterán
válasz schferenc77 #3079 üzenetére
Full wipe kell neki, minden törlődik, appok és beállításaid is. Csak az internal storage nem (ha azt természetesen nem wipe-olod).
-
rayoliviero
veterán
Idáig jó gyorsnak tűnik. Quickwindow fix sajnos nincs.
-
pusihusi
addikt
-
fectin
csendes tag
Halkan megsúgom ... kint van a CloudyG3 2.0
Most látom, hogy már linkelték
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz rayoliviero #3081 üzenetére
Az akkuidőre lennék majd kíváncsi.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
szala86
aktív tag
Miért ez nem működik? Az 1.3-on jó.
-
addikt
Ojee!
Ha már az előző Rom-om is CloudyG3 volt, mint a mostani, akkor már legyen majd ez a következő is.Utána már remélem legközelebb nem valami újabb CloudG3 rendszerre fogok váltani, hanem valami nyers féle Android L-re.
Elvégre is őszre tervezik tudomásom szerint a megjelenést. -
rayoliviero
veterán
válasz szala86 #3085 üzenetére
Ezt nem próbáltam, mert az Optimus-ra telepítve bootloopot okozott, ami nem jelenti azt, hogy itt is azt fog okozni, mivel a régebbi Cloudynál sem okozott, ahogy írod.
iceq9999: Ott nem ez van benne. Le van kicsinyítve a kör óra a G2 QuickWindow tok méretére, így nagyjából passzol.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
És milyen?
Jobb, mint az utolsó optimus?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szala86
aktív tag
válasz rayoliviero #3090 üzenetére
Pedig pont most akartam feltenni hozzá.
-
Corgan82
aktív tag
-
Corgan82
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
ma én is letesztelem h mi jót hoztak össze kíváncsi vagyok az aksi időre
iphone 14
-
schferenc77
aktív tag
Cloudy G3 2.0-át én is letöltöttem, akinek esetleg túl lassan jön le, tőlem is töltheti.
-
dorika87
őstag
Nálatok mennyi a max kijelzőidő amit bír a készülék? Nálam gyári fw-vel kb. 2-2,5 óra amit eddig ki tudtam hozni belőle.
Csak azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok ki mennyit tud/tudott kihozni belőle?
Én átlagosan 2 órát használom a kijelzőt kb 25-30%-os fényerővel átlagban és így elmegy a telefon 4-5 napot, még jó, hogy zenehallgatáshoz és telefonáláshoz nem kell kijelző, csak akkor amikor böngészek vagy valamilyen alkalmazást használok, de így is mobilnet vagy wifi mindig aktív (hozzáteszem 3 hete használom a készüléket, és eddig ez a legjobb akkuval rendelkező telefonom).[ Szerkesztve ]
-
Soltee
tag
válasz dorika87 #3097 üzenetére
Ne aggódj nagyon jó. 3 óránál többet nem bír csak akkor ha mindenféle tuning cuccal vissza van véve a cpu, gpu, ram használat 10% fényerő stb.
3,5 talán a max különösebb piszka nélkül, ALAP progikkal.
4 óra talaán akkor ha minden akkuhasználó progi ki van kapcsolva, letiltva, törölve. Tehát normál használattal teljesen jó a 2.5 óra.Most lesznek akik vitatkoznak, de nyugodj meg, hogy minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs