- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corgan82
aktív tag
válasz Just_Reboot #3246 üzenetére
-
Pálfi Tamás
csendes tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687613
-
iceQ!
addikt
CloudyG3 2.0-ban milyen kamera mód van? Nem vagyok a fényképekkel megelégedve!!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
Bubukain
senior tag
Tmobilos 20D romból a baseband megvan valakinek zip formátumban?
-
nagyúr
válasz Bubukain #3264 üzenetére
már csináltam belőle zip -et! => D80220D_Tmobile-HU_Modem_By_DM.zip
-
Bubukain
senior tag
válasz DroiDMester #3265 üzenetére
Köszönöm
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DroiDMester #3265 üzenetére
Dolgozol mostansag valami uj romon?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
iceQ!
addikt
válasz Fredy02 #3270 üzenetére
Milyen ROM van a telón?
Ha gyári stock akkor ezt tölsd le: Kamera app
és EZT
Ha G3 alapú rom: EZT tölsd le + fentebb a kamera appot( az jó mind a kettőhöz)
Recovery-ben a zippet felrakod utána pedig az appot és kész!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz HUTCHDB #3272 üzenetére
Felrakod az appot akkor még semmi nem változik.
Ugyan úgy installálni kell a binaresi fájlokat ami egy zip-ben mint az app-ot csak ezt a recovery-ből csinálod.
Így kerek a dolog és így fogja a kamerát kihasználni az app.
-
Fredy02
tag
Na kellett nekem hozzá nyúlni: nem volt elég érzékeny az érintőm én meg az összefoglalóban lévő touchscreen firmware updatet csináltam (gondoltam hátha) azóta nincs knock on/ off, viszont a knock code meg működik. Mindezt feleslegesen babráltam mert kiderült hogy csak az az ócska minőségű tempered glass sz.patott. Valahogy vissza lehet állítani a knock on/offot, vagy újrahúzás? Sima restart már volt, mellesleg akinek Cloudy G3 2.0-ja van az rá ne frissítsen valószínű neki is be bugol.
S23U
-
Harcsai
senior tag
Az örök kérdés:
Optimus G3 v1.3.2
Cloudy G3 v2.0
Lamhoang G3 v2.0
Kinek melyik jött be legjobban?[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Danny365 #3274 üzenetére
Magyarul, ha csak az apk-t teszem fel, akkor kapok egy masik gyari kamerat?
Na ezt nem ertem...korabban zip volt, es azt installaltuk, de az 5-os verzioval (tol) kaptunk egy apk-t azzal a cellal, hogy ne kelljen bibelodni vele.
Akkor ez nem (volt) igaz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
davis999sola
tag
Hali 1 napig használtam lamhoang romot ma szerettem volna visszatenni a v20f et de az lg mobile support elakad 2%-nál és csak retryzni tudok van erre megoldás?
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
addikt
válasz davis999sola #3281 üzenetére
Hali!
Neked is a korábbi hozzászólásomat javaslom, nem muszáj kdz-vel szenvedni.
Közben megtaláltam azt a bizonyos TWRP-s Stock Rom-ot is DroidMester-től.
Mélyvizes Összefoglaló is lehetne pluszba, ahová ezt be lehetne illeszteni, szerintem.
Danny365 (#3274):
Akkor CloudyG3 2.-0-nál elég csak ezt a kamera app-ot felpakolni és valóban teljes lesz az élmény?Ha igen, érdekes (legalábbis számomra jelenleg), hogy alapból ez nincs benne a Rom-ban, a zip-es másik fele meg igen...
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz HUTCHDB #3279 üzenetére
Nem olyan bonyolult, az 5-ös verzióig egy flashelhető zipben voltak a módositott driverek/fájlok ÉS a módositott kamera .apk is (ami a gyárit cserélte le). Ebből volt olyan verzió is, ami egy alkalmazás volt, és azon belül lehetett feltenni az emlitett dolgokat azoknak, akik nem raktak fel custom recovery-t.
Az 5-ös verziótól csak a drivereket flasheled, magát a kamera appot úgy telepited fel, mint bármilyen más alkalmazást. Ez már nem is cseréli le a gyári kamerát, hanem mellé teszi (ez azért is kellett, hogy a különálló XCam settings app működjön vele). Igazából ennyi a történet. Ha valaki csak az alkalmazást telepiti fel, az igazából túl sok különbséget nem fog látni szerintem.
@fery02
Igen, elég csak az apk-t telepiteni. Valójában semmi érdekes nincs ebben, xdabbeb mondta, hogy a driverek mehetnek, de az alkalmazást ne tegyék bele a ROM-okba a készitők. -
addikt
válasz Fredy02 #3287 üzenetére
Ha az új kamera app működik rendesen a plusz beállításaival, akkor szerintem ne érdekeljen, ha nem megy a gyári.
Hiszen pont az volt a célod gondolom az egésszel, hogy rendes kamerát kapjál, amit a gyári kamera app elég korlátolt formában képes csak nyújtani.davis999sola:
Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valaki priviben megadná a 3 betűs navigáció free linkjét.? Köszi!
Üdv. Feri!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Danny365 #3285 üzenetére
Na akkor jol irtam, vagyis ha csak az apk-t tettem fel, akkor lett egy masik gyari kamera alkamazasom, mivel hianyoztak a driverek...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Haugland
aktív tag
Szerintetek érdemes foglalkozni egy betört érintős készüléknél csak az érintő cseréjével?
Vagy egyben kellene cserélni az LCD-vel?Az utángyártott termékekkel (ebay) merjek berendelni vagy maradjak a gyári alkatrészknél, aminek cseréjét Bp többen be is válallnak..
-
davis999sola
tag
4.2.2 eléggé csal a pontszámoknál de azért nem rossz eredmény [link]
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
sanyika987
aktív tag
-
davis999sola
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok