- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- iPad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- Milyen processzort vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
ravensky13 #3525 üzenetére
Érdekes dolog, de nem akarok "hülyeséget" mondani... nekem úgy rémlik (nem most volt
), hogy megvettem a gépet (FreeDos verzió) HDD volt benne (1TB) SSD nem , de a HDD-n lévő "particiót" töröltem (mindet ami kivolt osztva és amit engedett a system) , de a lényeg és azért vettem FreeDos verziót, mert rendelkeztem megfelelő Original Win 7 systemmel. és simán felment rá . Aztán vettem egy mSata SSD -t (64GB a systemnek elegendőt) beraktam , letöröltem HDD-n lévő particiót ismét (mindent amit látott / engedett a system) és mSata SSD -re volt a Win 7 setup, és gond nélkül pár perc alatt (5-6 perc) fel is települt ! A véleményem a 32GB -os Y580 verzióról az, hogy kb. pénzkidobás az egész, mert nem látom sok értelmét (csak a cache...)
Update: Kedden jelenik meg a cikkem (kis bemutató / test / picture (Aida64,SSDLiFe, stb..) majd belinkelem Ide !
L
[ Szerkesztve ]
◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Samsung Galaxy Watch 46mm
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Xbox One
- [Re:] Samsung Galaxy Buds Live fekete Új Bontatlan Garanciás (SM-R180) + Smart Tag (Ei-T5300Bbeg)
- További aktív témák...
- Új Lenovo C340-14IML x360 Érintős Ultrabook Tab 14” -30% Bivaly i5-10210U 8GB 512GB SSD FULLHD IPS
- Cyberpunk 2077 PC eladó,részletek a leírásban!
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1866MHz HX318C10FB/8
- Crucial 16GB DDR4 2666MHz CT2K16G4SFRA266 - MacMini 2018 memória
- Laptop memória HyperX Impact 8GB / Crucial Ballistix 16GB
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest