Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    Sziasztok! Elvileg már augusztusban beruháztam volna egy y580-ra, de sajnos nem úgy jött ki a lépés. Most viszont karácsonyra meg lesz a cucc. Azoktól kérdeznék, akiknek már birtokukban van a gép:
    1 A driver frissítéseket automatikusan telepíti, vagy nekem kell manuálisan megkeresni, letölteni, majd felrakni őket? Visszaolvasgattam és láttam, hogy pl a VGA driver-nél a legújabb (béta) verzió nem igazán játékbarát, ezért nekem elég lenne az egyel hamarabbi is.
    2 Laptophűtő szükséges-e? Valószínűleg win7-es i7-es konfiggal, fogom venni a sima HD-s lapit, nagyrészt játékra lesz használva, filmezéssel, illetve netezéssel, de fősuliban is nagy segítségét veszem majd. Ezt ajánlották nekem, de nem tudom igazán, szükség van-e rá, ha pedig igen, akkor csak játék(ill. nagyobb megterhelés) közben?
    3 Látom sokan ajánlják ezt az MSATA dolgot. Nem igazán értek hozzá (konkrétan semennyire) de ahogy leszűrtem ez egy mini (következtetem a M jelzésből) tároló, ami beszerelhető a laptopba. Írtátok, hogy kivan neki alakítva a hely a laptopban, csak bele kell tenni. Nem igazán értem viszont, hogy mi hasznát veszi a laptop. Ahogy papíron látom, a windows-t erre telepítik fel és elvileg gyorsabb lesz maga a gép. Ez a valóságban is így van? Kérdezem én: egy csaknem 300 ropis gépnél én elvárom, hogy szinte tökéletes legyen, akkor miért kell kiegészítenem még több 10 ezerrel a keretet, hogy olyan teljesítményt produkáljon, amit alapból elvárnék tőle? Ha pedig ajánljátok, hogy vegyek bele, akkor konkrét cuccot is tudnátok mutatni? Igazából az ár a lényeges szempontom, de mint mindenhol gondolom itt is minél olcsóbb annál gyengébb teljesítményt produkál, szóval egy középmezőnyt céloznék meg magamnak (bár azt sem tudom, hogy az milyen árfekvés).

    Ha valamit keverek, vagy hülyeség alapból, akkor bocsi! Nem vagyok egy számtek guru :( :)
    Előre is köszönöm a segítséget, nagyon sok időt spórolnátok meg nekem, ugyanis egyedül mire ezeknek (is) utána nézek (főleg így vizsgákhoz közeledve)... szóval nagy tehermentesítés lenne, ha segítene valaki.
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák