Hozzászólok Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
®abstract® #2449 üzenetére
az enyém nem windowsos volt és mégis van billentyű világításom
USB 3.0 -ból nem 4 van, hanem csak 2 db...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Próbáltam a másolást USB 3.0 -ás pendrive-val és kb 10 mp megy 93.000 környékén, ej utána folyamatosan leesik 20.000... Ez a vinyó miatt van?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #2447 üzenetére
A JBL Premium minősítéssel rendelkező sztereó hangszórópár nem sokkal szól jobban, mint az átlag, főleg a hangtisztaság az, ahol fel tud mutatni valami pluszt. Különálló mélynyomója nincs, így inkább csak egy erős közepes szint az, amit megüt, játékokhoz viszont kellően hangos és maximális hangerő környékén se fedeztünk fel torzításra utaló nyomokat.
Ennél a leírásnál jobbnak tartom a JBL-t, bár csak Y570 alatt hallhattam.
-
válasz
Dhampir #2453 üzenetére
Igen, pár dolgot elírtak, de a lényeg azon van... mekkore remek áron kapja az ember a "jó gépet" ez a nem mind1...
L
◄►Clevo® X170SM-G -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #2454 üzenetére
Szerintem drága.
245-ért határeset, bár annyiért "csak" i5 verzióval van.
-
masholnap
senior tag
válasz
MaxxDamage #2454 üzenetére
de mint tudjuk azért ezt sem igaz annyira
(bocs
)
-
-
válasz
Dhampir #2461 üzenetére
Én azért vettem az Y580 -at, hogy kiszolgáljon "végsőkig" el nem akarom adni... most belerakok mindent amiből a "maxot" tudom kihozni (kompatibilitási / gyorsasági)
Gondolok itt a RAM és HDD -re.Jelenleg van benne SSD (OP-Systemnek elég ami bennevan
HDD az 1 (sz**r ahoz képest amit kinéztem bele... (750GB Seagate Momentus XT 2.5" 7200rpm 32MB SATAIII 6Gb/s) --> ezzel a célom az SSD (mSata III 6Gb/s) és az említett HDD közti "6Gb/s" sávszél (kommunikáció)A RAM meg 2 x 8GB = 16 GB (max amit támogat) - 1600 MHz -s elég bele...
Így hirtelenjébe erre gondoltam...
A gyári HDD -t (1TB) meg befogom USB -s HDD -nek és TV -re kötöm...
ezzel: Thermaltake ST0024Z Silver River 5G 2,5" külső HDD ház USB 3.0 FeketeAztán nehogymár ez ne szolgáljon ki "pár évig" engem... az kéne még... !
Megbízom benne... Asus -ba is megbíztam és majdnem 4 évig koptattam (nagyon is).. (még mindig megy , csak HDD "kopott" el , de még nincs kicserélve)
Az a gép úgy ment, hogy már "bekapcsolásnál" (2-3 év után szinte napi 24hr -be ment , 8-10 hr -t game futott rajt...) bekapcsolt a CPU venti... szóval lol (maxon ment kb.)Ahoz képest az Y580 -nak a hütése / venti systeme istenkirály szerkezet...
Meg az Asus csak Core 2 Duo volt nem i7L
◄►Clevo® X170SM-G -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Jackal2
senior tag
válasz
®abstract® #2449 üzenetére
Természetesen ez nem igaz, én nem Winnel vettem. Mondjuk nem is értem a két dolognak mi köze egymáshoz
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Dhampir
félisten
válasz
robin18 #2462 üzenetére
Nem temeti itt senki, hanem inkább "feltámasztja" halottaiból, hiszen éppen arra reagáltam a korábbiak alapján, hogy valaki már megszabadult tőle a Hardveraprón.
Valószínűleg lesz még néhány gépcserélgető felhasználó jövő nyárig, és akkor olcsóbban is hozzá lehet jutni eme csodamasinához.
-
Sickboy25
addikt
Nah fasza... Úgy néz ki az enyém is megy szervizbe...
HD sentinel kiírta, hogy meghibásodás várható és azonnali lemezcsere... 1,3,5,7,8,10 attribútumokban...De ha ráfrissítek eltűnik... Hd sentinel nem szokott hibázni ugye? Más tesztelő esetleg?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Jackal2 #2472 üzenetére
Parancsoljatok szerintem tutti szervíz
-
-
vadkender77
csendes tag
hali!
Szeretném a véleményeteket kérni, y580 i7-hez kéne notebook hűtő, mivel szeretném az élettartamát növelni.
E két hűtő között töprengekCooler master u3
a bal oldali két szellőzőre tudnám rakni csak sajna sokkal kisebb a légszállítása 15 cfm ventilátorként
http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6648Cooler master x3
nagy légszállítás, nem a bal oldalon van a venti
http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3075Vajon az x3 nagy légszállítása vagy az u3 mobilitása lenne a jobb hűtés szempontjából, ha az ár nem befolyásol??????
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz
vadkender77 #2479 üzenetére
Annyira melegszik?
-
Jackal2
senior tag
válasz
vadkender77 #2479 üzenetére
Itt többen használnak Thermaltaje LX 23-mat többek között én is, ez megfontolandó alternatíva, mert van rajta USB visszaosztó port, illetve fogantyú amivel be tudod vinni az ágyba, fotelba, ide oda a laptopot.
-
vadkender77
csendes tag
csak mint mondtam szeretném az élettartamát megnövelni
biztos, hogy jó az lx csakcooler master x3-nak nagyobb a légszállítása és kb ugyan ilyen árban van
a cooler master u3 ventijeit meg a bal oldali szellőzőhöz lehetne rakni csak sajna eléggé kevés a légszállításaÉs azt nem tudom, hogy melyik érné meg igazából?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
vadkender77 #2483 üzenetére
szerintem is lx23, nekem is az van.
-
válasz
#50994176 #2485 üzenetére
Thermaltake Massive 23LX -et javaslom, személy szerint ezt használom (énis) !
A gép "napokat" megy OFF nélkül és olyan mintha nem is menne... (Torrent)
L
-
masholnap
senior tag
na visszaért gariról 2x is a gép, úgy tűnik, ez a kijelző most jó
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
MaxxDamage #2486 üzenetére
Nekem csak egy bajom van ezzel a hűtővel, hogy fix a venti (mondjuk jó nagy is). Láttam coolink padban olyat ahol 3 ventit tudtál tologatni egy sínen és oda toltad ahol meleg volt, vagy ahonnan el akartad vinni a hőt. Az is jó megoldás szerintem.
-
Bomc
aktív tag
Akkor mi van ha pl fél év múlva kijön egy hibás pixel? Gépcsere? Vagy csak display csere?
-
vadkender77
csendes tag
sokan mondtátok ezt a thermaltake massive23 lx-et így utánanéztem nem rossz
habár a méretei kisebbek mint az y580-nak
kb mennyit hűt az y580-on az lx?letud róla vinni 4-5 fokot?[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadkender77 #2492 üzenetére
Igen jó cucc , és megvan az -10c is !
L
-
masholnap
senior tag
ez általában nem jellemző - mármint hogy fél év múlva jöjjön rá a mókázhatnék -, de ilyen esetben kijelzőcsere van, bár a Lenovo 1 pixelért még nem cserél
ha a Lapiszalontól veszed, akkor lehet 1 éves biztosítást kötni, viszont akkor is csak kijelzőcsere van az első 15 nap után, de akkor bármilyen apró problem esetén is. az első 15 napban gépcsere van
-
válasz
Jackal2 #2489 üzenetére
Nem baj az, hogy "fix" legalább rendesen megy / ér is valamit
Szerintem a nagy venti minden "célt" kiszolgál... megfelelően hűti a NotitL
-
vadkender77
csendes tag
akár -10 fokkal? nem sok az?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadkender77 #2496 üzenetére
az a max. (nálam)
L
-
vadkender77
csendes tag
de mire hdd,cpu gpu vagy mindre?
-
válasz
vadkender77 #2498 üzenetére
All...
L
-
Jackal2
senior tag
válasz
MaxxDamage #2495 üzenetére
Azért én jobban örülnék ha pont ott lenne ahol kell. Annyi hogy a nagy hűtők mindig sokkal halkabbak, mint a kicsik.
Hozzászólok Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- [Re:] Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- [Re:] Nem értesíti a szivárgásról az 533 millió pórul járt felhasználóját a Facebook
- Magic: The Gathering Arena
- Gaming notebook topik
- [Re:] Tovább fejlődik az alkalmazásmenedzsment
- Laza koronavírus topik
- További aktív témák...
- Samsung S21 Ultra 12/256GB Phantom Silver! BONTATLAN! Független! 3 év garancia!!!
- ÚJ iPad Pro 2018 12,9", Wi-Fi 64GB GARANCIÁBAN CSERÉLT /3 hónap / DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Corsair GAMER PC! i9-9900KF / RTX 2080 8GB / RGB H100i / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 3TB! BeszámítOK
- Kezdő GAMER PC Intel i5-9400f/ GTX1650 4GB / 8GB DDR4 / 250GB SSD / 600W! BeszámítOK!
- − 67% LENOVO THINKPAD YOGA 370, 13" iPS-ÉRiNTŐS-360°, i5-7300, 8DD4/256NVMeSSD, US-Bil, 1.3kg "A+"
Állásajánlatok
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest
Cég: CorvinSoft Kft.
Város: Budapest