Hozzászólok Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
masholnap #2799 üzenetére
Most ez mekkora demagog szoveg mar
volt mar aki letett kettot egymas melle es talalt kulonbseget ? Azon kivul, hogy nincs ekezet a billenytyuzeten. Mert ha tenyleg van kulonbseg akkor erdemes azt beszerezni, de csak ha valakinek az agyszulemenye akkor nem erdemes szenvedni.
-
masholnap
senior tag
hát lehet, hogy demagóg, de én ezt elbírom
jó lenne tételesen bizonyítanom a különbséget, de nincs előttem a két piacról származó készülék (sőt még a sajátom sincs előttem, mert közel 2 hónapja csak a selejtességével foglalkozom, és éppen szervizben csücsül), de követeztetéseket le tudok vonni apróbb infók alapján is. ennyi
-
Jackal2
senior tag
Ár/érték arányban jelenleg ez a legjobb gép. Nekem pl. semmi bajom nincs se a WIFI-vel, sem a többi hardver elemmel. Öcsém is vett egyet, neki ugyan úgy jól működik, szóval... De én várnék január-februárig, akkor a legalacsonyabb az ára a hardvereknek.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Dhampir
félisten
válasz
Jackal2 #2806 üzenetére
A jövőbeni árakkal óvatosnak kell lenni, mert pontosan nem tudhatjuk előre, hogy lesz-e ismételten komolyabb forintromlás, és ha igen, akkor mennyi időre elhúzódóan.
A megszorítások még nem értek véget, és Karácsony előtt is szoktunk ajándékba kapni ilyen-olyan leminősítést napnyugta felől. -
Az általam említett Broadcom , mint ahogy tudom , HUN gépekbe azzal van szerelve (BT és WiFi chipset 2in1)
L
◄►Clevo® X170SM-G -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BIOS Update-t majd nyomok énis neki !
Broadcom Wifi/BT-vel semmi problémám.
A felismerés / telepítéssel voltak problémáim mert sok idő volt mire rájöttem, hogy a 3 fajta (DvD-n található driverek közül melyik is a megfelelö!) minden program az intelt írta, hogy azzal szerelt... Azt mégse, mert a Broadcom van benne amivel semmi gondom nincs. Észlelhetőség: 100%
(tökéletesen észleli a hálózatokat!)L
◄►Clevo® X170SM-G -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Jackal2
senior tag
válasz
Dhampir #2809 üzenetére
A tendencia az, hogy július augusztus (mindenki nyaral) és január február hónapok jók az árak szempontjából (karácsonytól húsvétig a keresztény világ innenső oldalán).
Természetesen én nem számoltam bele a lehetőségét az alábbiaknak:
- javul vagy romlik a forint
- természeti katasztrófa valamelyik hardvergyártónál (lásd, Tajvani árvíz meg hasonlók)
- új modellek árcsökkentő hatása (Y590)
- kormányunk remek gazdaságpolitikai intézkedéseiEzek fikciók, a fenti megfigyelés meg gyakorlatilag évek óta tény.
Szóval én várnék, de lehet váltanék Eurot
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz
masholnap #2814 üzenetére
Erről az intel proci mellé intel wifit dologról jutott eszembe, hogy még kb. 10 éve volt egy Asus alaplapom a 478-as időkben, és nem ismerte fel az Asus cd olvasót, és én ilyet azóta sem láttam. Ha áttetted egy másik gépbe, vagy ebbe tettél egy nem Asust, akkor meg minden gond nélkül működött. Szerintem ezt az analógiát követve az Y580-nál sem feltétlenül szentírás hogy az azonos gyártótól származó eszközök jobban működnek együtt.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Erről az intel proci mellé intel wifit dologról jutott eszembe, hogy még kb. 10 éve volt egy Asus alaplapom a 478-as időkben, és nem ismerte fel az Asus cd olvasót, és én ilyet azóta sem láttam. Ha áttetted egy másik gépbe, vagy ebbe tettél egy nem Asust, akkor meg minden gond nélkül működött. Szerintem ezt az analógiát követve az Y580-nál sem feltétlenül szentírás hogy az azonos gyártótól származó eszközök jobban működnek együtt.
-
Jackal2
senior tag
válasz
-
Watto1991
senior tag
Ez az intel proci - intel wifi összefüggés szerintem ugyanakkor baromság, tévhit, mint annak idején volt, hogy az Ati Radeon videokártyák AMD procikkal sokkal jobban működnek együtt. Bullshit.
-
Dhampir
félisten
válasz
Watto1991 #2818 üzenetére
Bár az utóbbi esetében a Fusionnak köszönhetően már egyre jobban igazolódni látszik, de még fejlesztik a technológiát.
(#2813) Jackal2
Az tény, hogy most egekben lebegnek az árak, de konkurens gép nélkül az Y580-nak nincsen jó alternatívája, tehát feltehetően tartani fogja a pozícióját.
Az Y590 esetében kérdéses, hogy milyen beárazású lesz, mert túlságosan magas besorolás esetén az Y580 iránt nagyobb marad az érdeklődés, tehát jelentősebb csökkentés nem várható. Természetesen mindez feltételezés.
Az IdeaPad GT635-el érkező újabb példánya várhatóan olcsóbb alternatívát fog kínálni a játékosok számára is, ez elvonhatja a kispénzűekből álló várakozók táborát az Y580-tól.
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz
masholnap #2805 üzenetére
Az, hogy nem bluray olvaso van benne az minőségbeli különbség?
Én inkább örülök neki, hogy nincs benne, mert nem kell megfizetni érte a felárat, DVD-t sem használok sűrűn, blurayt meg még nem is láttam
, ha meg nagyon szeretnél bele akkor biztos megoldható.
Amúgy miért jobb az intel wifi mint egy kifejezetten hálozati eszközökkel foglalkozó (régi) cég terméke?
Vagy megint csak elfeljtetted linkelni az összehasonlítást ?
-
slayer93
tag
Nem tudjátok, hogy hol lehet kikapcsolni a turbót a procinál és fix órajelen menne?
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
Dealer95
őstag
Nekem Broadcom Bluetooth driver és Inteles wifi driver van fent
Az értékeléseket már nem gyűjtöm! #### www.instagram.com/_mod_95_
-
vagabor
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2810 üzenetére
Nekem is magyar a gép, és ez van benne: Intel Centrino Wireless-N 2200 BGN 2x2 HMC WiFi/Bluetooth Adapter PCI.
A z intel vs broadcom vitára meg annyit hogy nekem intel tökéletes. Felesleges az ezen való vitázás.Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
-
-
baro32
aktív tag
GeForce 310.33 Beta Drivers Boost Performance By Up To 15%
Sziasztok tegnap megjelent ez az új beta driver ha valakit érdekel.
Próbálni még nem tudtam mert este már nem volt kedvem csak feltelepítettem.
Annyi észrevételt tapasztaltam hogy nyugalmi állapotban a gpu órajele 135-ről 405MHz-lett.[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
hello!
ma lett meg a gepem, es felraktam az elso toltesre (kikapcsolt allapot ~ 12 ora), ami megy kb. 2,5 oraja, de az aksi is, meg a tolto is hideg. ez normalis?
udv.: j0k3r!
some men just wanna watch the world burn...
-
Sickboy25
addikt
válasz
MaxxDamage #2811 üzenetére
Hogy nyomtátok fel a BIOS frissítést? Teljesen üres gépre kell vagy nincs hozzá köze? (úgy mint nekem, mert ez lesz az első, ha lesz
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
robin18
tag
hát gyárilag 125% a nagyitás, de engem zavart, és levetem 100%
szal minden pici egy sima HD-soz képest, nekem ez előtt egy 1600x900as kijelzővel szerelt gépem volt, szóval gyorsan megszoktam
nyilván nem 2 méterről kell bámulni hanem 40-50cm-rőlmeg jó szem kell hozzá, szemüvegeseknek nem is ajánlott sztem a FHD, legalább is ha én szemüveges lennék nem is vennék FHD-t, nem tom h te az vagy-e
Többieknek, érdekes, nekem semmi gondom nincs a géppel, nekem is mikor megvettem irtó lassan töltött be az op rendszer a HDD-ről, de én átraktam SSD-re mindent, boot idő így 25mp
Privátra illik válaszolni! :)
-
Sickboy25
addikt
-
válasz
Sickboy25 #2832 üzenetére
Letöltöttem a Lenovo (US) oldalról és Win7 -en install (kb. ennyi) felrakta, auto restart és complete
L
-
gisember
csendes tag
Holnap készülök megvenni ezt a gépet. Az i7-es fHD-s változat mellett döntöttem, de amiket most olvastam a driver problémákról, amiatt kicsit elbizonytalanodtam.
Tényleg a gyárilag rajta lévő windows nem az igazi, és ennyire nehéz összeszedni a legfrissebb driver-eket? -
slayer93
tag
válasz
gisember #2841 üzenetére
A driverek közül szerintem csak a nvida drivert kell frissíteni meg max a bios-t mivel kint van már újabb belőle. Amúgy az összes fent van a hivatalos lenovo oldalon és csak le kell tölteni. Meg kapsz hozzá egy dvd- a driverekkel. Nekem a dos-os verzióhoz adtak.
[ Szerkesztve ]
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
Mottie
őstag
válasz
Sickboy25 #2842 üzenetére
Mondjuk nem tudom egész pontosan milyen változást kéne észleljek?
Eddig is hibátlanul működött, ezután is..
@gisember:
Én személy szerint az mSata-t javaslom (nem kell ODD-vel vacakolni) és egy 120-128 GB-s bőven elegendő (még pár gyakran használt program is rámehet a rendszer mellé).
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
vagabor
aktív tag
válasz
gisember #2846 üzenetére
msata vs 2.5" versenyt leginkább a rendelkezésre álló kereted fogja eldönteni, az ugyanakkora méretűekből a normál sata (2.5") kicsit olcsóbb. Ha odd-t nem használsz akkor érdemes oda rakni a hdd-t. A keret beépítése gyerekjáték, még a gyári odd előlapját is vissza lehet rakni, olyan mintha nem is cserélted volna ki. Annyi különbség hogy világít egy led az odd tálcán.
Amúgy ez a hdd milyen hangos!síri csend van, és csak a hdd pusmogását hallani az egész szobában
Kérdés, nekem úgy tűnik mintha nem működne az optimus, gpu-z-vel nézem terhelés nélkül és a nvidia gpu órajele 835, a memória meg 1249Mhz. Ez így normális? (bár most látom hogy a gpuz-n belül a boost érték meg 950Mhz. Akkor ez lenne az az érték amire felkapcsol terheléskor?)
Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu
Hozzászólok Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár
- [Re:] Crucial MX200 250GB M.2 2280 SATA3 MLC SSD CT250MX200SSD4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- [Re:] AC Origins eladó
- Androidos tablet topic
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 13" Early 2015 alkuképes, csere ok!
- Épített vizes GAMER! Asus Z370/i7 8700K/16GB DDR4/RTX 2060/250GB SSD/1TB HDD/NZXT H700i/EVGA 650W
- Épített GAMER! ASRock Z370M/i7 8700/16GB DDR4/GTX 1070/500GB SSD/Fractal Design Define Mini C/550W
- ASUS TUF GAMING 504GE
- Svájci belpiacos Jura Ena8 automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest