- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Milyen egeret válasszak?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Mauzes #45003 üzenetére
Azert nem lennek benne olyan biztos. Tegyuk fel, hogy tilos lenne egynél tobbet venni, es max olyan ritka darabok maradnanak bontatlanul, amit valaki ajandekba kapott vagy elfeledkezett rola. Rettenetes ara lenne mindennek amint kifut, "hála" a neppereknek, még be tudtam szerezni egy talicskanyi speed championst amire vagytam.
Az hogy a jelenlegi arakat mennyire hajtja fel a neppervasar, szinten nem egyvaltozso dolog. A tomeg ugye altalaban egy adott eves keretet kolt legora, es ezen vesz regi kifutott szettet, vagy ujakat. Ha nem lennenek regi kifutott nepperkeszletek, akkor a tomeg tobbet venne az epp aktualis keszletekbol. Nem latom hol itt a spiral. Szerintem ugy overall szarabb lenne nekunk a neppertomeg nelkul, meg akkor is, ha a ket bevasarlokocsis telefonalgatos polcuritos plazarol plazara jarosokat is beleszamitjuk.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
addikt
válasz Mauzes #45003 üzenetére
Ez nagyon nem igaz! Az árakat az hajtja fel, hogy rég nem látott infláció van és az euró, dollár mellett a forint nagyon mélyen szánt. Az építőipar, na itt mentek el irgalmatlanul az árak, nem a lagonál. 3 éve vettünk házat 37M forintért, most 74M ér. Na ez a durva!
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest