- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz Rolandxcvb #3950 üzenetére
az összefoglalóban megtalálsz mindent, ha vmi nem világos kérdezz rá, mielőtt nekiállsz többször is olvasd el
ujjlenyomatot próbáld fényképezővel is, ha ott megy akkor szoftveres hiba, ha nem akkor inkább hardveres, rom csere sem fog segíteni, de meg kell azért próbálni[ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Rolandxcvb
újonc
válasz Rolandxcvb #3952 üzenetére
Fényképét csinal ujjlenyomattal de csak egyet utanna ki kell lepni,majd megint csinal egyet
-
matyics
őstag
Az utolsó hsz felett, a telefon képe alatt "összefoglaló kinyitása".
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
gonorrea
senior tag
a blogomban
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Jockey Ewing
újonc
Üdv mindenkinek! Van esetleg valaki aki tudna segíteni nekem egy leeco max 2 x820 eui 5.9 re frissítésében..Mármint úgy értem aki megcsinálná nekem. Én faék vagyok az ilyen dolgokhoz.
Szigethalom környékén esetleg ha van valaki jelezze, köszi előre is
Egyébként most vettem a készüléket.Szuper, nagyon tetszik csak a Magyar nyelv hiányosságai, illetve a üzenetek értesítéseivel van gondom. -
-
milapsy
aktív tag
nálam nincs ilyen jelenség beállítások extra tools lehet állítani a felbontást, nekem az is jól működik
melyik verziót használod? ez van fent nekem mióta kijött hiba nélkül teszi a dolgát
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
gonorrea
senior tag
válasz Jockey Ewing #3956 üzenetére
Nem olyan nehéz az, simán meg tudod csinálni, nekem is ment elsőre, pedig linuxhoz láma vagyok, csak nyomogatni kell a gombokat
(#3958) milapsy ebben nincs magyar nyelv, ha jól látom?
[ Szerkesztve ]
-
jemy
tag
kijött aureel v6-os romja! 😁
-
norbert0
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkozott közületek valaki hogy az usb c csatlakozó a telefonon egy idő után (nekem fél év) túl lazává vált? Zenét alig tudok rajta hallgatni, mert folyamatosan kicsúszik belőle annyira a fülhallgató (CDLA és az átalakítóval is), hogy megszakad a hang.
Ezzel lehet vajon valamit kezdeni? -
falijja
őstag
Hali mindenki.!
Kamera beállításaiban van záridő állítási lehetőség..?
Azt tesztekben látom, hogy elég szép képeket lő, csak picit fakók számomra, de azt is tudom, hogy lehet a színerősséget állítani.
Esetleg a camera2api-t támogatja a készülék..?
Válaszokat előre is köszi.. -
matyics
őstag
Feltettem az Aurél féle V6-ot.
Gyors beüzemelés után pár észrevétel:
- Az ujjlenyomat olvasó megjavult, mély alvásból is ébreszt
- Camera2 API nem működik sajnos
- G-mail értesítés nem működik
- Messenger értesítés működik
Hirtelen ennyi a régebbi gondjaim közül.
Majd még tesztelem, használom és kiderül mi jó és mi nem.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok.
Aurél új romját honnan lehet letölteni? Tudtok adni egy linket?
Köszi szépen előre is! -
matyics
őstag
válasz solyom76 #3970 üzenetére
Igen, működik.
https://mega.nz/#!LFoBjKID!_s_j-22rzgjUZ8NrhjHKSkH_4cFMqFL8_msVDD1QKi8
Ez a közvetlen címe a letöltésnek.
Azért nem linkként szúrtam, be. mert úgy nem akar működni.[ Szerkesztve ]
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
gonorrea
senior tag
válasz Jockey Ewing #3975 üzenetére
Szigethalom, akkor én kiestem
-
Fitzgerald
veterán
Hát örvendetes, szarni ment az én telefonom is. Ráadásul pont a lehető legrosszabbkor. Ágyban fekve filmet nézek éppen, erre egyszer csak elkezd melegedni. A kijelző aljánál a kapacitív gombok fölött iszonyatosan felforrósodott az üveg, majd becsíkozódott az egész, és ennyi. Most már csak lila, rózsaszín csíkok vannak. Kurvajó. Ráadásul holnap este randim van lol, mehetek le előtte 2 órával valami kis szar telefonért a BestByte-ba. Az ujjlenyomat olvasón kívül eddig semmi gond nem volt vele. Na majd ráírok Jeamira a gariztatás miatt.
-
Jeami
tag
Akinek esetleg Bluetooth gondja lehet bármilyen eszközzel: Úgy látszik hogy a gyári és a gyári alapú ROM-ok nem minden szabvány Bluetooth profilt tartalmaznak. Én sokat szenvedtem azzal hogy Mazda 3 fedélzeti Bluetooth nem akart működni semmilyen gyári rendszerrel csak mint lejátszó, kihangosító vagy telefon nem.
Végül is a Mokee ROM lett a megoldás, úgy látszik itt minden profil rendesen benne van, ha valakinek ugyanilyen gondja van, ez megoldás lehet rá!" Középmagas, középbarna, balkont hordó férfi..."
-
Jeami
tag
válasz Fitzgerald #3978 üzenetére
Hát ez sajnálatos, én még eddig nem láttam ilyen hibát Le Max 2-nél de természetesen mint minden műszaki cikk, ez is elromolhat..a gariztatás természetesen működik, ezt privátba már intézzük is!
" Középmagas, középbarna, balkont hordó férfi..."
-
Racecam
nagyúr
Gyerekek, ez nem a Hardverapró!!!
Ez egy szakmai és nem reklám topic, úgyhogy az ilyeneket és ehhez hasonlókat privátban intézzétek!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
gonorrea
senior tag
Megjött a tok a telefonhoz, fogása nagyon király, szép puha bőr
Viszont rendeltem még tavaly egy üveget az elejére, ez viszont már több helyen is feljött, két széle-közepe, és a bal felső sarkán kb 1,5 mm területen
Van vkinek valami jó ajánlata kijelzővédő üvegre?[ Szerkesztve ]
-
gonorrea
senior tag
válasz Rozmika #3994 üzenetére
igen enyém is mofi, ugyanúgy kékes árnyalatú, ha nincs bekapcsolva a képernyő, ill nagy napsütésben akkor is, viszont sajnos egyre több helyen látszik hogy "elengedi"
-
fehermokus
aktív tag
válasz gonorrea #3995 üzenetére
Én is precízen felraktam, ahogy illik, de másnapra a bal és jobb oldalon végig kb 1mm mélységben felvált. Azt gondolom, hogy a képernyő széle már nem sík és nem tapad eléggé az üveg hozzá. Lehet, hogy többféle kijelzővel is szerelték, mert van akinek nagyon patentul áll rajta. Annak szerintem teljesen sík a felülete, azért.
-
gonorrea
senior tag
válasz fehermokus #3997 üzenetére
Nálam így néz ki:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs