- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz matyics #3899 üzenetére
enyém is
Arra még mindig nem jöttem rá, hogy ha felveszem a jobb mutatóujjam a feloldáshoz, akkor miért oldódik fel bármelyik ujjammal... Kalibrációt csináltam, ugyanaz a helyzet. Sőt...
Ha beállítom az ujjlenyomat feloldást, és kikapcsolom a képernyőt, automatikusan visszakapcsol egyből. Szóval csak akkor kapcsol ki, ha magától kialszik a képernyő, ha kikapcsolom az ujjlenyomat feloldást, akkor helyreáll a dolog.
Ilyet még nem láttam. Gőzöm sincs mit csináljak vele. De a szenzor legalább működik -
Baggins86
aktív tag
válasz fakekorom #3897 üzenetére
De ha bemész a fórumba ott van a 2. linken a mookee, több nincs belőle
https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/best-rom-mokee-mk60-ota-heavy-t3496508
Most nyúzom 5. napja, a gyári óra app nem működik eddig kb csak. Így töltöttem le egy másik ébresztőt.
A bluemailt én is néztem, de sajnos az sem kezeli a szabályokat, ömelsztve érkeztek meg a leveleim. Átlagban kapok napi kb 200 céges levelet, kicsit átláthatatlan ha nem megy mindegyik a maga mappájába.
-
Rozmika
tag
Nekem is 2016.07. a doboz alján a felirat.
-
mckangi
senior tag
Az enyémet a legelsők között vettem. 2016.05 havi.
Az ujjlenyomat olvasónak semmi baja.Poco F3
-
kungzi
veterán
Valaki tudna nekem linkelni egy gyors letöltő linket a legfrissebb gyári romhoz?
-
Flexman
csendes tag
Nem tudjátok hogy a közeljövőben lesz e ennek a telefonnak utódja? Az asszony nagyon magáénak akarja tenni az enyémet, én meg nem szeretném hogy egyforma telefonjaink legyenek! Esetleg a snapi 835-el fog kijönni ilyen teló?
-
Fitzgerald
veterán
Az enyém 2016/7 és szar. Elmélet megdöntve.
-
tibcsi0407
félisten
-
Fitzgerald
veterán
válasz tibcsi0407 #3912 üzenetére
Ja, valamiért úgy emlékeztem hogy a júliusiakban nem jelentkezett a hiba.
-
tibcsi0407
félisten
-
Racecam
nagyúr
2016. 06. Semmi probléma az ujjlenyomat olvasóval.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Sanyesz.
őstag
válasz Fitzgerald #3913 üzenetére
Hmm.. Most néztem meg, az enyém 2016.07. havi és (eddig) működik az ujjlenyomat olvasó.
Kivétel erősíti a szabályt."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Rozmika
tag
Rávettem magam, hogy újratelepítsem a telefont Aureeel ROM-mal, de tiszta telepítéssel, mert nem működött egy pár dolog, ha cuoco-ra telepítettem.
1, twrp-t is szerettem volna cserélni, mert a teamspain volt fent, abban meg idiótán kinéző fejek vigyorogtak. na feltettem a legújabbat, restart után a képernyő felében összevisszaság. Cuoco legújabbal javult a dolog.
2, megpróbáltam mindent lementeni. Eredmény - sms-ek, híváslista elfelejtve
3, végre feltettem data wipe-al Aureeel v5-öt. Telefon elindul, én örül.
4, launcer nagyon szép, de nem igazán tudtam megbarátkozni a cserélhetetlen középső youtube gombbal.Mondjuk a miui-s (vagy legalábbis olyan szerű) felület sem a kedvencem. Az I-re a pontot az tette fel, hogy 1,4% - os cpu idővel futott a launcer. WTF?
5 nova fel, kezdem visszatölteni a mentéseket. Visszatöltve. Persze 10 programból 3 indul rendesen. Gondoltam, hogy ez lesz, ezért nem akartam nekiállni.
6 próbálom visszaszedni a regeket, nem csalódtam a mentésekben, mert eddig is hasonló tapasztalatom volt.
Viszont a rohadt hive-os alkalmazások nem tudnak belépni a hive-ba. Na most itt esz az ideg már dél óta és nincs ötletem, hogy miért. Esetleg, ha valaki talált már rá megoldást az segíthetne. A hosts file-t már lecseréltem mert azt hittem, hogy az abban levő 1000 cím blokkolja. De úgy tűnik, hogy nem. Előtte cuoco-val ment minden. Please help me! -
gonorrea
senior tag
válasz Rozmika #3918 üzenetére
Bocs tudom én vagyok a tudatlan de ezt nem értem:
Viszont a rohadt hive-os alkalmazások nem tudnak belépni a hive-baEz mit takar, milyen alkalmazásokba nem tudsz belépni?
Ezért szánom én is rá magam a verzióváltásokra, de ha igen, akkor mindig minden friss telepítés play-ről, az a biztosA lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Rozmika
tag
válasz gonorrea #3919 üzenetére
Vannak pl. játékok, alkalmazások amihez nem elég a google play belépés, hanem saját accountot hoznak létre saját serveren. Gondolom ott tárolják a cloud mentéseket. Olyan mint mondjuk a steam. Ez is ilyen. Vagy mondjuk mint a leeco fiók. Na ebbe nem tudok belépni.pl.:[ezek]
-
Rozmika
tag
válasz gonorrea #3921 üzenetére
Titaniummal visszaraktam, de megpróbáltam leszedni a play áruházból is. Amúgy sikerült találnom egy workaround-ot, amivel megoldottam a problémát. Google szolgáltatásokat frissítettem, google play-t feltelepítettem. Ezután (lehet, hogy addig is...) volt egy olyan lehetőség a hive loginnál, hogy google account-ot használva belépek. Ezzel bejelentkezett. majd tesztelem még tovább. Viszont megint beigazolódott számomra, hogy nagyon nem éri meg az újratelepítősdi nekem. Van még egy pár alkalmazás ami még most is halott és hosszú munka lesz visszahozni az életbe. Persze ez nem a ROM hibája! Köszi Aureeel. Ha szereted a kávét akkor szívesen küldök neked egy általad meghatározott márkából, de csak zacskós változatot, hogy küzdjél meg te is kicsit (ha pü-ben küldesz címet meg márkát, akkor megy a csomag)
-
solyom76
senior tag
Sziasztok..
Mivel buta vagyok,kérdezek...
V4.2 nél alul középen egy névjegy ikon volt,most a v5 nél you tube..
De azt ìrja nincs alkalmazás telepìtve,mit csináljak ,hogy működjön..
Köszi.Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Dawee
tag
válasz solyom76 #3924 üzenetére
Lefrissitette a play, Aureel olyat rakott fel alapból amiben nincs reklám, viszont azt nem szabad frissíteni, mert akkor nem megy az a gomb, meg reklám is lesz. Playben a saját alkalmazásoknal keresd meg, eltávolítás ,ez leszedi a frissítéseket és utána működni fog. Ott ki tudod kapcsolni az auto frissítést is
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan dokkolóval/bölcsővel, akármivel, amin keresztül mondjuk egy kapcsoló elpöccintésével tudom azt szabályozni, hogy az USB-n keresztül áram menjen be, vagy (analóg) audiojel jöjjön ki? A ki-be húzogatás ebben az esetben uncsi.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
gonorrea
senior tag
válasz Totatti(Hun) #3929 üzenetére
nem "rendes" OTA nem fogja telefon felkínálni, csak v4.2nél volt egy 80 Mb-os update, arra mondta hogy ota (ha jól rémlik). v5-öt le kell egészet tölteni és mehet twrp-ből, max cach-dalvik wipe
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
solyom76
senior tag
Köszi srácok..
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Rozmika
tag
válasz fakekorom #3928 üzenetére
Szia
Töltöttem, de nem minden ok még ugyanazon a telefonon sem! Vannak olyan alkalmazások, játékok amik szerintem valami egyebet is néznek, na azok nem fognak menni. Nálam ilyen voltak pl. a com2us játékok és egyéb biztonságos alkalmazások. pl. netbank program. Kis himbihumbi játékok, alkalmazások sikerültek. Az sdcard/TitaniumBackup alá csinál mentést amit át kell vinni a másik készülékre. Sok olyan program van ami google/facebook vagy valamilyen saját accountba ment. Ezeket nem kell menteni sem. -
fakekorom
tag
válasz Rozmika #3934 üzenetére
kösz szépen ezt a részleteset
nálam még mindig (2x) bootloop lett a vége. mondjuk eddig rendszeradatokat is vissza akartam tölteni, ami nem volt jó ötlet
ezt a data migration dolgot használtad/kipipáltad?
én most újra belevágok. csak missing apps és data migration kiválasztva
hátha[ Szerkesztve ]
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
msanyi67
csendes tag
Aureel V5-ös rom van a telefonon és nem tudok letölteni a play-ről mobil net-tel. 5 GB netem van még, az adat korlát ki van lőve, azt irja: várakozás a Wi-Fi-re, Wi-Fi-vel megy, mi lehet a megoldás?
-
mundzuk
csendes tag
sziasztok,
bizonyára sokan tudtok sok mindent ..de voltak hasznos dolgok amit itt motyognak[link]
-
fudi2002
veterán
Üdv.
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok. Többen küldtétek vissza javíttatni a az ujjlenyomat-olvasó miatt. Mindenkinek gyári szoftver volt rajta? Arra célzok, hogy a nyitott bootloader mennyire problémás hardver hiba esetén a garanciáztatásnál. (neten elvileg azt írják probléma)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Rozmika
tag
válasz fudi2002 #3940 üzenetére
Nem lehet probléma, mert nekem "gyárilag" nyitott loaderrel jött. Nem írtam, hogy gyári softot szeretnék és ezért ők tettek rá valami mókoltat, amiben volt már magyar is. De a biztonság kedvéért visszaküldés előtt érdemes legalább a gyári rom visszatétele.
fakekorom - én csak rányomtam a mentésre és megcsinálja a ti.[ Szerkesztve ]
-
bengal666
csendes tag
Sziasztok,
Segítségetek szeretném kérni hátha valakinek is ilyen gondja van.
Tegnap érkezett meg a telefonom Le Max 2 x820 és minden működik rajta kivéve az adat hálozat.
Ha a wifi-t bekapcsolom úgy megy minden de ha kikapcsolom a 3g nem megy sehogysem.Vodafone-os előfizető vagyok 2gb nettel.
csatoltam egy képet is a jelenlegi beállitásról.
Üdv Bengal (Már 10 éve hardveraprón)
-
bengal666
csendes tag
válasz Fitzgerald #3945 üzenetére
Üdv Bengal (Már 10 éve hardveraprón)
-
Rolandxcvb
újonc
Hali.Remelem valaki tud segiteni. EUI 5.8.015s versiom van. Nincs system uodate menugombom... Hogy tudom frissiteni ezt a verziot? 3 honapja van meg ez a telo fingerprint halott.. 2x mukodott kb... Ezert akarom frissiteni köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest