- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazsosz
tag
válasz Ghostdog77 #3047 üzenetére
@ghostdog77
@cowboy_bebopNem az a durva, hanem megírom "Spemalléknak", hogy most mi van, ha a spanyol szerviz már egy hónapja elküldte Kínába. Válasz: "ok,we will have to recheck it with repair center in Spain and update it to you later." Ezek hülyének nézik az embert! Megkérdezi ott, ahol már nincs is a telefon. Lehet, hogy ez standard válasz, ugyanis legalább 10-edszer kapom meg az elmúlt 2 hónapban. Ez volt az utolsó rendelésem innen. EU-s garancia = minimum 2 hónap?!
-
Ghostdog77
tag
válasz tibcsi0407 #3053 üzenetére
Igazad van, csak mi azért rendeltünk innen, mert Spanyol garancia volt, ami nincs.....
"Mi az, amit megvetsz? Erről ismerszel meg igazi mivoltodban."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Ghostdog77 #3054 üzenetére
Van spanyol garancia, de vannak olyan hibák, amit csak a gyártó tud javítani. Több embernek is javították már spanyolban a telefonját, kamera- és kijelzőcsere is volt már, de egy komplett alaplapot nem tud a spanyol szerviz beszerezni, mert az csak a LeEco-nak van.
utdetailing.hu
-
jano_77
nagyúr
Senki nem tud az ÉBRESZTŐre megoldást!? Ma sikeresen elaludtam, mert nem ébresztett a nyamvadt app!
Tegnap du kipróbáltam egy egyszeri beállítással és jó volt. Most reggel meg a munkanapos beállítás nem ébresztett! Mi lehet a nyűgje szerintetek?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #3053 üzenetére
Nem tévhit, tapasztalat. Aliexpress-en egy eladótól korábban hibás telefont kaptam. Ahogy a "visszaküldés" trackingjét megküldtem az eladónak, adta is fel a bontatlan készüléket. Ez azért már kezd ettől fényévekre lenni. Max 2 hónap EU gari OK lenne, de több, mint 2 hónap alatt azért ne is haragudj...
Egyébként amit ők meg tudnak javítani, azt mi is...
[ Szerkesztve ]
-
lazsosz
tag
válasz tibcsi0407 #3060 üzenetére
Tehát akkor Te ezt sejtetted, vagy gondoltad, hogy sok jóra ne számítsunk a spanyol garanciával kapcsolatban. Akkor minek erőltettük? Tudtuk, tudtad, hogy hardveres a gond, mégis azt javasoltad, hogy Spanyolországba küldjem, küldjük. Eddig semmi gond, de több, mint 2 hónap, lassan 3 hónap az 1/4 év, annyi idő alatt azért amortizáció, avulás, úgy hogy nem volt nálam 3 napot a készülék...
Ez nem feléd kritika, hanem keserűség...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz lazsosz #3061 üzenetére
Nem, én csak azt tudom, hogy sehol sem sétagalopp a szerviz, ahol kínai bolttól vásárolsz. Sehol. Én mindig ennek a tudatában rendelek.
Tudod a Gearbest mit mondott volna? Visszaad Neked 20$-t kuponban. Vagy máshol nem válaszoltak volna a kérdésedre.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csapee
őstag
válasz lazsosz #3059 üzenetére
+1
Nekünk egy 200 dolláros műszert küldtek Dhl-el garanciában, annyi kikötés volt hogy küldjünk egy videót a hibás működésről. A régit még el se kérték, pedig nem egy túlárazott vacak volt. Mondjuk ő a gyártó volt aki az alin hirdetett és nem webshop.
Ott is vannak simlisek és rendesek, de messzemenő következtetést 2 eset alapjan nem lehet vonni.
Csapee
-
rozsay
csendes tag
Sziasztok. Csatlakozom a klubhoz. Ma jött még az enyém is. Egy kérdés. A telefon Le X822 ír ki 5.8.018S (stable). Van benne magyar nyelv . A recovery angol. Alapból csak a play van benne semmilyen más google program nincs. Spemallrol rendeltem de nem írtam nekik hogy milyen rommal kérem. Antutu értéke 118.765 .Ez most akkor milyen rom ?
+36307554677
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3062 üzenetére
Annak idején sokan kinevettek, vagy csak "sajnáltak", hogy a telefonomat hazai kereskedőtől vettem. Nos, nála a garis ügyi úgy működik, hogy egyszerűbb hibákat egy hazai partnerénél javíttat pár nap alatt, komolyabb probléma esetén visszaküldi a saját kínai kereskedőjének, de egyúttal már adja is a cserekészüléket. Ha van készleten, akkor típus-azonosat. Nekem ez a boldog tudat megért plusz 7 ezrest. Pedig - hálistennek - még nem volt rá szükségem. Egyébként évente többször tart sorsolást a korábbi vásárlói között. Nem reklám, csak ez is egy alternatíva.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #3065 üzenetére
Nem baj az, ha külföldről vásárol az ember, de tisztában kell lenni azzal, hogy lehetnek bökkenők. Az is biztos, hogy meg lesz javítva a srácoknak, de nem villám a szerviz.
Sőt, maga a LeEco szerviz sem villám.utdetailing.hu
-
kirusz1
őstag
válasz tibcsi0407 #3068 üzenetére
Volt sony,samsung telefonjaim is és olvasva azokat a topikokat sok embernek hosszú ideig tartott gariztatás pedig magyar gari volt a készüléken
-
Fitzgerald
veterán
válasz Biggeszkij #3065 üzenetére
Én is itthon vettem, valószínűleg ugyanattól az eladótól mint te. Én úgy vagyok vele, hogy szívesen fizetek felárat, ha azért kapok valamilyen szolgáltatást. Jelen esetben a szolgáltatás az, hogy nem kellett várnom a készülékre semennyit (az évnek ebben a szakaszában még EU-n belül is lehet 3-4 hét mire megjön valami), a garizatatást ő intézi egy évig, és ad cserekészüléket, ahogy írtad. Ezért akkori árfolyamon nagyjából 12 rongy felárat fizettem a Le Max 2-re a Spemallos árhoz képest, és ez így összességében nekem megér ennyit.
-
kungzi
veterán
nem szóltam
most megjelent az AC wifi
[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz Fitzgerald #3071 üzenetére
Én senkit nem akarok semmire rávenni, de jól meg kell gondolni a pro és kontra érveket. Nekem megért ennyit a nyugalom. Főleg, hogy a leges-legelső kínai teló vásárlásom még ebay-es lett volna. Egy Xiaomi Redmi 1-es (ha jól rémlik a neve) volt gyanúsan olcsón a kirakatban. Gondoltam, próba-szerencse. Hát próba az volt, s a végén még szerencse is, csak telefon nem. A szerencse faktor: a Paypal visszaadta a pénzem, kb 2 hónapra a fizetéstől számítva.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Sanyesz.
őstag
válasz Biggeszkij #3073 üzenetére
Aki kínai telefont vesz, ráadásul Kínából az vállalja ennek minden kockázatát. Nekem például ez egyfajta kihívás. Az elmúlt több, mint négy évben kb. 100 kínai készülék fordult meg a kezemben, egyetlen egy volt gyári hibás, de az is használható. Akár azt is mondhatjuk, hogy szerencsém volt.Csak PayPal-lal fizetek, így Aliról telefont nem veszek.
Vettem már telefon gyanánt egy képernyővédő fóliát 180$-ért , de a PP "rendezte" az ügyet. Ennek ellenére én szívesen rendelek Kínából, nekem nem éri meg itthoni "drop ship" eladótól vásárolni. Ez is egy vélemény.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Biggeszkij
aktív tag
Lusta vagyok visszaolvasni, valaki megoldást keres ébresztőhang problémára. Nem tudom, hogy az általam korábban alkalmazott alábbi módszer jó-e az X820-asra, de korábbi telefonnal én is szívtam és csak ez vált be. Kipróbálás csak saját felelősségre!
Íme (másolva az Umi Zero fórumból):
Csak Root jogosultságú telefonon!
A beállítani kívánt csengő- és/vagy értesítő hangok mp3-as fájljait először .ogg-okra konvertálom PC-n. (Lehet, hogy mp3-mal is működik, de saját tapasztalatom szerint így lesz "atomstabil".) Ezután felmásolom őket a PC-ről a telefon SD kártyájára, majd Androidos Total Commanderrel (vagy Root Explorerrel) áthelyezem a következő mappába:
Fájlrendszer gyökér/system/media/audio/ringtones, vagy értesítő hang esetén ugyanitt: /notifications;
A "beépített", de szükségtelen gyári hangfájlokat ezután kitörlöm (minek foglalják a helyet, ha úgyse kellenek);
Törlés után kijelölöm az összes megmaradt, szükséges hangfájlt, és végrehajtom a következőt:
(Total Commanderben): hosszan rányomok bármelyik kijelölt fájlra->Tulajdonságok (kiválasztottak)->rwx
az itt megjelenő táblázatban bal alul 644-es számnak kell lennie. Vagyis a 3 db "R", és a balról első "W" opció legyen kipipálva. Lenyomom az Alkalmaz gombot, majd a Rendben gombot a felugró ablakban. Ekkor végrehajtja a változtatásokat a rendszer.
Azonban a Médiatárolónk még mindig a régi jegyzék szerinti (már kitörölt) hangfájlokat látja, az újak közül meg egyet se, ezért még ezt is végre kell hajtani:
Beállítások->Alkalmazások->"Összes" fül->Médiatároló: Kényszerített leállítás gomb, majd Adatok törlése gomb. (Ha kötözködne a teló, akkor igen, végre akarom hajtani...).
Végül újraindítom a telefont. Ne rémüljünk meg, ha ekkor elindítjuk pl a Galéria alkalmazást úgy fog tűnni, hogy minden fotónk elveszett. De csak pár másodpercig tart, amíg a Médiatároló újraépíti az adatbázist, s sorban újra megjelennek a képek, illetve a hangjegyzékben a korábban bevitt hangfájljaink is. Javaslom, várjunk 1-2 percet. Aztán már hozzárendelhetjük az egyedi csengőhangokat apucihoz-anyucihoz-gyerekekhez, vagy akár csoportokhoz, azok többé nem "vesznek el" újraindításokat követően sem."Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz Sanyesz. #3074 üzenetére
Mondjuk az általam ismert hazai kereskedők közül - elég alaposan tájékozódtam - én is csak 1-2 illetőben bíznék meg. (Egyébként, ha csak olyan telefonokat veszel, amik nem romlanak el, úgy tényleg ne dobj ki plusz pénzeket a gari miatt. De arra van gari, hogy majd nem kell a gari? )
-
montoya71
csendes tag
A mokee töl megjelent(MK60.1-le_x2-161206-RELEASE.zip ) . felraktam .nálam nincs bootloop,szépen elindult.
-
Rozmika
tag
válasz jano_77 #3056 üzenetére
Ébresztőre megoldás nálam, hogy be van állítva, hogy ne lője ki éjjel a phone manager. Mindig ott van a háttérben, le van lakatolva ha megnyomom a bal gombot és bejön az az idétlen menü amit még nem sikerült most sem megszoknom.
Amúgy meg ha 18s volt a webshopos rom akkor azon már fejlesztettek vagy az is couco volt. Mielőtt letörölnéd nézd meg jobban mit ír a menükben, hátha le lehetne menteni. (lehet, hogy mégsem couco, mert annál x820-ra átíródik a típus)
A csengőhangokat egy régebbi másik kínai telefonon úgy állítottam be, hogy a gyári helyére tettem az új csengőhangot, olyan néven amilyen a gyári volt és nem kellett újraindítani, meg egyéb dologgal bűvészkedni.
Ennél a beállított gyári csengőhang ébresztett. Megpróbálom egy sajáttal is.
A garival kapcsolatban ekem sehol nincsenek jó tapasztalataim. Sajnos itthon is jártam úgy hivatalos "piros"-nál, hogy rossz volt a telefon térereje. (de nagyon rossz) Ahol más telefon még két vonalat látott ott már nem volt térerő. Háromszor vittem vissza garanciába, ami abból állt, hogy feltették a polcra egy-egy hónapig és utána visszaadták, hogy szoftvert frissítettek rajta. Harmadszor már nagyon ideges lettem, erre elküldték a hivatalos samu szervizbe, ahol még másfél hónapig pihent a telefon mire visszajött. Mikor megkaptam volna, akkor láttam, hogy van egy nagyon nagy karc a kijelzőn ami eddig nem volt. Ere még egy hét volt mire kicserélték az előlapi plexit. Majdnem fél évig nem volt telefonom és csere készüléknek valami lepukkant alcatel-t akartak felajánlani. Szóval, ha tényleg megcsinálják 2-3 hónap alatt akkor az nem is olyan rossz arány bár én sem bírnám ki már sokáig ezen telefon nélkül. (bár tudom ez nem vigasz) -
jano_77
nagyúr
válasz Rozmika #3078 üzenetére
Nos, hát a helyzet a következő:
Nap közben lepróbáltam tegnap és tegnap előtt is, hogy egy 2 perccel későbbi időpontot beállítottam és rendben elindult a megadott percben az ébresztő az általam választott zenével!
Ezzel szemben vmiért a reggeli ébresztő ma is elmaradt!
Most annyi mázlim volt, hogy a kislányom hajnalban felébredt és a párom bent volt nála, éppen akkor jött vissza, mikor kelnem kellett volna. Ez így nagyon nincs rendjén.
Nem értem, hogy miért nem működik normálisan ez a szar ébresztő!?
Viszont a gyárinál meg az volt a gondom, hogy nem tudtam saját hangot beállítani.
Amit írtál Rozmika, hogy a gyáriak helyére másoltad, azt hogy csináltad, hol vannak a gyári ébresztő hangok a telefonban, melyik mappában? Mert a Ringtones-ban nem találtam őket emlékeim szerint, ugyanis oda másoltam a sajátokat is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hacseki
tag
linkeltél 1 fülhallgatót nem találom! Belinkelnéd még egyszer ?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3081 üzenetére
Nem, mert ott nem tudtam saját hangot hozzá adni - nem tudom miért!?
Ezért mivel az ASUS launchert használom az ASUS ébresztőjét tettem fel, mert a ZenFone-on tökéletes volt."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
szitaati
aktív tag
válasz jano_77 #3079 üzenetére
Az elején én is szívtam a gyárival, de most is azt használom.
Az a gond, hogy Kínában máskor vannak az ünnepek és munkanapok mnt nálunk, ezért ha munkanapra állítod és náluk épp ünnep van, akkor nem ébreszt.
Én úgy állítottam be, hogy minden nap ébresszen. Pénteken lelövöm ha kell, de általában hétvégén is ébresztőre kelünk csak később.
Ezen felül persze be kell állítani, hogy ne pucolja ki a memóriából.
A csengőhangra nem tudok mit mondani sajnos. Anno a Lenovomon se tudtam saját hangot berakni. Még mindíg visszasírom a SonyEricsson W800i-t sok szempontból (pl. kikapcsolás után is tudta, hol hagyta abba a 2 órás mixet és onnan folytatta, hangerő gomb hosszan nyomva előre/hátra léptetett. Ebben a csodás okostelefonos világban meg még nem találtam olyan programot, amivel használva a telefont legalább annyit tudna mint az az ezeréves W800i...)[ Szerkesztve ]
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Sumptuous
senior tag
Csináltam egy romot a telefonhoz. Elég sok munkám van benne, így gondoltam kamatoztatom, és kérek érte egy kis adományt. Csináltam is róla egy postot a leeco.re-n. Beleraktam a Tibcsiék féle magyarítást, innen is nagy köszönet érte! Sajnos a beállítások app nem magyarul szerepel, pedig abban is benne van a fordítás, ezt leszámítva semmilyen bug-ot nem találtam... Én ezt használom már 3 napja..
Ha esetleg szeretnétek kipróbálni, veletek szívesen megosztom 'ingyen' Persze minden adományt szívesen elfogadok a paypalomon ( aureeel@ymail.com , Yahoo-s! )
Ha kipróbáljátok, írhattok róla véleményt. Köszi!
-
Sumptuous
senior tag
válasz tibcsi0407 #3086 üzenetére
Köszi! Nem kértem el, mert találtam egy dropbox-os linket, a multi language project bugyraiban amin letöltöttem. Kipróbáltam, és elég jó, úgyhogy nem is kerestem tovább. Van ebből frissebb, vagy pont ezt küldted volna, ha kérem?
-
Sumptuous
senior tag
válasz tibcsi0407 #3088 üzenetére
Rendben, akkor az új buildba belerakom az újabb fordítást. De nem találtam ebbe sem olyat, a beállítások kivételével, ami nincs lefordítva, vagy félre lenne fordítva.
Köszi mégegyszer! -
Rozmika
tag
válasz jano_77 #3082 üzenetére
1, nézd meg a phone manager-ben, hogy az óra appot betetted-e a kivételek közé. (ne zárja be)
2,Letöltöttem a total commandert. - megnéztem egy csengőhang nevét - elindítottam a total commandert - jobb felső sarokban nyalóka ikon - root-ból indítva keres a megadott névre (mondjuk *jungle*) - kidobta, hogy /system/media/audio/ringtones - alatt van. Itt kell cserélni a csengőhangokat. (ha ogg akkor arra kellene konvertálni, ha mp3 akkor meg arra - érdemes megnézni az eredeti egyéb paramétereit - pl.:bitrate, stereo/mono...)
3, én nem láttam saját beállítást a gyári ébresztőnél (system van - ami a gyári , Personalized ami valami tyúklábas store-ba visz - gondolom innen lehet letölteni, meg a Favorite )
4, Ha nagyon nem megy egyik sem, akkor keresek neked egy nálam jól működő ébresztőt, csak elő kell ásnom a jó öreg samu s4 minimet, mert azon is voltak ilyen hibák és vagy 10 ébresztőt végig próbáltam mire volt egy jól működő. -
tibcsi0407
félisten
válasz Sumptuous #3089 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a legfrissebb-e, ami benne van, de a Lollipop---Marshmallow váltásnál a Google kicserélt néhány systemUI variable-t, ami FC-t okozott alacsony töltöttségnél.
Szóval, ha a régit használtad, akkor lehet vele gubanc.
Mivel build-elted az APK-kat? A settings és a dialer trükkös tud lenni, az ARSC-t külön kell cserélni, mert aláírást igényel.utdetailing.hu
-
Sumptuous
senior tag
válasz tibcsi0407 #3091 üzenetére
Jbart-al, illetve valamit magamtol a sima apktool-al. Meg szeretem használni a TMA-t is
-
tibcsi0407
félisten
válasz Sumptuous #3092 üzenetére
Majd a settings-nél és a dialer-nél ügyelj rá, hogy ki kell venni az APK-ból az ARSC fájlt és felülírni az eredetiben.
Ugye abban vannak a nyelvek is. Így megtartod az eredeti aláírást. Nálam volt, hogy azért nem boot-olt a saját ROM-om.
Bár én a legjobban a BARS-t szeretem, mert az hibátlanul megcsinál mindent, valamint kilistázza a nem fordított stringeket is.utdetailing.hu
-
Sumptuous
senior tag
Köszi tanácsokat!
Ki fogom próbálni! -
tibcsi0407
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz Rozmika #3090 üzenetére
Köszi a leírást, majd végig bogarászom, remélem segíteni fog.
Tibcsi: köszi Neked is a tanácsot, de szerintem ezt a system-elős dolgot kihagyom, mert még azt sem tudom pontosan, hogy találom meg a Phone manager-ben a kivételeket.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3098 üzenetére
Hááát ez elég szomorú!
Én nem nagyon szeretnék ROM-olgatni, szeretnék egyet, ami stabil és jól használható és magyar persze.
Aureeel ROM-ja frissül automatice?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
solyom76
senior tag
válasz tibcsi0407 #3098 üzenetére
Várom,mert a beállitások az mind angol...egyszerű parasztgyerek vagyok,el navigálok igy is.. ,de jobb lenne magyarul..
KösziAz élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest