- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Én a normál game-t arra használom, hogy gyakoroljak: last hit-elni, pozicionálást, buildek, stb. És kb mindegy milyen társakat és ellenfelet kapok ezeket mindig tudom gyakorolni, nehezebb ellenféllel és noob csapattal keményebb, de vannak könnyebb meccsek is, de mivel gyakorlásról van szó jobb ha nehezebb a meccs.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Mottie
őstag
Azért ez bőven alakul... Van Normal MMR is, ezért olyanokkal fogsz összekerülni, akik normalban hasonlóan teljesítenek mint te. Persze mindig van aki gyakran trollkodik ezért lejjebb van mint kéne, vagy aki nagyon ritkán játszik Normalt ezért igazából magasabb szinten van, mint ott. Nekem pl <400 normal winem (rankedből szerintem kb 1,5-2x ennyi) van, de az MMR-em megfelel nagyjából a szintemnek.
Persze mikor még tanultam a játékot és 20-30 szintű voltam ha jött valaki akinek párszáz, ne adj isten 1000+ normal winje volt az általában simán feltörölte velem a padlót.
Hozzá kell tenni, hogy már tizen egynehányadik szinten voltam, mikor felfedeztema zt a rettentő hasznos taktikát a Midlane Ahse-emmel, hogy ha én ütöm meg utoljára a miniont akkor én kapom a goldotBe Victorious!
-
yabba
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest