Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Közvéleménykutatás:

    Volt már bárkinél valaha a lolos történelmében, hogy pl. Nidalee junglerrel meccset nyert?
    Hót komolyan kérdem, én amennyire emlékszem, (már direkt red flagelem ezeket a meccseket így fejben, ahol Nida van) még soha nem nyertem úgy meccset a játékban, hogy Nidalee junglerem volt, soha.

    Sajnos elég sokszor van Nida junglerem, de nem dodge-olok mert nem szokásom, illetve már direktbe kíváncsi vagyok, hogy tudjátok "na most vajon rám cáfol a rendszer", és már csak ilyen perverz kíváncsiságból is érdekesnek találom, hogy nah talán egyszer lesz-e olyan, hogy Nidával nyerni tudok. De képzeljéltek nem, soha nem nyerek vele, még soha nem cáfolt rám a rendszer... Pedig akár lehetett volna velünk valami smurf vagy bármi, ami miatt nyerünk, (nem feltétlen pont a Nida player, bárki) de nem soha, 100% a lose arány amikor Nidalee van velem.

    Nálatok van ilyen vagy ehhez hasonló, amolyan karma szerű megfigyelés, amire még soha nem találtatok cáfolatot, soha nem volt még ellenpélda? Nálam még, hogy még egyet bedobjak, Hecarim is ilyen, az ellenfélnél van mindig és amennyire emlékszem 100%-ban vesztettem, amikor Hecarim volt az ellenfélnél. De amúgy ez is érdekes, hogy Nidalee meg mindig velem van, soha nem játszottam még úgy, hogy az ellenfélnél pickelte volna, érdekes ez is, nem tudom miért van. Nálam kb minden 4. meccsen pickeli valaki, ellenfélnél soha nem láttam még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák