Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    Sziasztok!
    Elkezdtem játszani az új szezon besorolóit és nem tudom egyedül vagyok e ezzel de a matchmaking teljesen nonszensz. Előző seasonban gold 3 lett meg de nem erőltettem meg magam, 50 meccsem ha volt. Preseasonban még csak funoltam normalon.
    Első meccs, az egy dolog H jayce mid ellen ami nem volt egyszerű de nézve a többi lanet és a meccs alakulását többször meg kellett néznem H nem kerültem e vmi smurf queue-ba, mert a megszokotthoz képest elképesztő színvonalas meccs volt. Oké, a jayce előző szezonban plat 2 de belefér. Rengeteg wardolás, kommunikáció, jó callok, motivált csapattársak, eskü én voltam a legrosszabb de igyekeztem bescalelni(yone). Végül nyertünk mert a két millió pontos adc-nk lehozta.
    Következő meccs, menjünk akkor main hőssel, Katarina. Ellenem fiddle mid. Érdekes. 2-3 millió ponttal. Kifejezetten érdekes. Exhaust ghosttal. Hmm. Ja és előző seasonban Master volt. Seems fun.. valahogy sikerült egyébként solokillelni és 2-1-el letudni a laninget csak addigra a jungler és a bot már megoldotta a meccset, tehát mindegy volt. 25 perc alatt egyébként 696 sebzes adc-ként elég röhejes.. Mindegy, go next.
    Megyek akkor topra
    Erre kapok egy OTP jaxet aki előző seasonban dia 1 volt.. természetesen szépen el is kalapált majd rámfreezelt és segítség nélkül ki is vettek a játékból. De szerencsére a botlane itt is haszontalan volt, tehát nem csak rajtam ment legalább el :D
    Nem tudom mi van, hogy goldoskent plat-dia-mastereket kapok, ez egyben hízelgő és idegesítő is. Meg egyébként a botlane minden meccsen coinflip ilyen szinten, 90%-ban az egyik oldal nagyon fed mindig. :F asszem pár hétig még hagyom a rankedet
    Nektek mi a tapasztalat eddig?

Új hozzászólás Aktív témák