Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz grimm2015 #65381 üzenetére


    Hagyjuk már amúgy :)

    "A farmod 5ből 2játékban jó volt."
    Melyik meccsen volt rossz farmom? Ne a master tieresekhez hasonlítsd nyilván nem vagyok az, nézd meg szépen a csapatom többi tagjának farmját, azoknál 10/9x magasan jobb vagyok. Akkor miről beszélünk.

    "Volt játék, ami totálisan rajtad ment el"
    Hehe, ez így persze rosszul hangzik, de megint kiragadsz egy dolgot. Az Akalis meccsre gondolsz, de az a gyerek nem emberi módon játszott, 1misi masteryje van Akalival...nyugodtan ellenőrizd le. Szóval ott persze megkaptam az enemy legjobb játékosát (magasan), sőt ilyen jót ritkán látok és mindenkit szétszedett, ez ilyen, ilyen is van de ez 1 azaz EGY meccs a nem tudom hányból!

    Legutolsó meccsen is az mi volt? Mi a Morganával hoztuk botot, vittük hátunkon a csapatot, de ilyen 2-15 Khazix junglerrel most őszintén.... az mi? Ellenfélnél meg megint mindenki jól játszott, nem volt gyenge pont. Az Ekko is gyenge volt, a Voli is csak végére kezdett feljönni, amúgy a Sett betolta mint állat az egész ösvényét, ha mi a suppal nem csináltunk playt akkor semmi nem történt a csapat részéről. Sokszor a full csapat meghalt egy tök felesleges dzsungelharcnál és mi a Morganával tartottuk az inhibitort vagy a nexxust, csak ezek a statokból nem jönnek át.

Új hozzászólás Aktív témák