Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz minek?:S #58862 üzenetére

    Statisztikákat lehet alapul venni, mert megadják a nagy átlag igazságát. Játszottam már ellenük és velük, ezért alakult ki az számomra, hogy nem annyira brokenek, mint amennyire sokan beállítják őket. Mindenre van valamilyen counter play egy ideig, mert senki sem kezelhetetlen early gametől a late gameig. Ha így lenne, akkor jönne egyből hotfix, vagy következő patchben a nerf. Azért nem kell feltétlenül panaszkodni, hogy egy burst mage, vagy assasin egy comboból leszedi a fél hp-nkat már earlyben is, mert ez a dolga. A high dps hősöknek is van egy erős power spike-ja, ami után szintén erősek lesznek (bármelyik hős, aki 3force-t rushol, Darius Phage-el és társai) egy ideig vagy szinte kezelhetetlenek (kassadin lvl 16). Amikor az adc-k afk farmoltak 3 itemig és utána 3-4 aa volt majdnem bárki.

    Vagyis eddigi tapasztalataim szerint minden hősnek meg van a saját power spike-ja ami után erős lesz egy ideig. Ami az új hősöket illeti, hogy annyi a dolgunk velük, hogy betalálunk minden skillshotot... ugyan ez igaz az összes hősre. Vannak olyan hősök is, akikkel még célozni sem kell, mert point click az egész kitje és képes ugyan arra, mint az új hősök.

    Én nem érzem annyira unbalancednek a gamet, sem pedig annyira bugosnak, ahogy leírjátok. Számomra azzal sincsen gond, hogy 10-20 games Fiorámat sz*rba alázza egy Darius otp, illetve nekem tetszenek, hogy ennyire sok oldalúak az új hősök, mert több bennük a potenciál, amit játék közben ki lehet bányászni.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák