Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1NST1G8R

    senior tag

    Szeva mindenki!

    Nemreg kezdtem a jatekot (lvl 6vagyok jelenleg), szoval meg erosen tanulo fazisban vagyok, de minel inkabb kezdek belemelyedni annal izgalmasabb, egyre jobban kezdek rakattanni. :)

    A championokat probalgatom most classic pvp modban (dominationt meg nem probaltam), olvastam sok tutorialt, meg a mobafire.com-rol lesem a champion buildeket, es ehhez kapcsolodna az egyik kerdesem, megpedig hogy ti pl. mennyire talaljatok megbizhatonak es effektivnek az ott talalhato guideokat? Van rengeteg ugye, gondolom ti is ismeritek az oldalt, mindig a legtobb szavazatot kapott guiedokat probalgatom, eddig ugy nez ki biztato, bar gondolom ezen a szinten meg epphogy csak karcolgatom azt a szintet amit ki lehet hozni egy egy hosbol. :)

    A masik kerdesem az lenne hogy mint kezdo (de elhivatott :) ) jatekosnak mit tanacsolnatok, mik azok a dolgok amikre figyelni kell, mik azok a hibak amiket el lehet kovetni kezdokent, illetve tudnatok e ajanlani valami tuti magyar nyelvu leirast tippekkel es strategiakkal kezdoknek? A lol-hungary.hu-t nezegettem eddig, ami a tudastarban volt azt elolvastam de ugy erzem ez meg mindig edeskeves ahhoz hogy jo jatekos valjon belolem. :(

    A valaszokat elore is koszonom, udv nektek! :)

    (Bocs az ekezetek hianya miatt, melobol irok :((( )

    Fortune doesn't favor fools.

Új hozzászólás Aktív témák