Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Több dologból is érdekes ez a kép:
    -Egyik amit észrevettem, hogy Vi-vel nem csak érzésre megy jól, de a winrate is magáért beszél. Maingyús!
    -A másik dolog, ami még érdekes a tegnapi vereségem Vi-vel, amit próbáltam ugyan carryzni, de menthetetlen volt. Direkt lenyitottam a fülecskét, hogy lássátok az itemeket is:

    Feltűnt? Enemy full AP kivéve az adcjüket és láss csodát mégis nálunk EGYEDÜL ÉN vettem magic resistet. Senki más, még az Alistar sem vett egy áldott MR itemet sem! Persze mindenki mindig a Brand ultiba halt bele, hogy mást nem mondjak, de resistet venni áh, minek az bro? Hiába kérleltem őket, tényleg nem offenzíven hanem szép szavakkal, hogy ugyan már vegyenek MR-t, de nem... nemtudok segíteni az ilyeneken. Őrületesen sokat haltak, én 3 meccs alatt halok ennyit mint itt egy csapattársam. Ezreal is a 17K dmg-el és 82 farmmal, én 1 Triforszal junglerként (tehát lane poke dmg eleve kiesik), többet toltam és több farmom volt :) Kész vicc.

    Ezekről beszéltem, hogy az ilyen meccseket kellene megtanulnom carryzni valahogy de fogalmam sincs, mit tehetnék ilyen esetben? És nem elég az, hogy oké nyerhetetlen meccs volt lépjek túl rajta, mert nagyon sok ilyen meccsem van. Szóval ezekkel valamit tudni kéne pedig kezdeni, de nem tudok hatni rájuk, nem tudom elérni hogy ne 15+ haláluk legyen a meccsen. (és akkor még hányszor bementem én is értük, hogy mentsem őket) Any tipp?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák