Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigbadforty

    tag

    válasz Shamy #32892 üzenetére

    Teljesen igazad van, és az a baj ezzel, hogy mi átlagplayerek rákényszerülünk arra, amit a nagyok játszanak, mert ha nem mi pickelünk Lucian-t például, az enemy tuti fogja, és jelenleg top adc. Ha viszek egy graves-t vagy varus-t már reportolni akarnak, mert nem tristana-lucian-twitch trióból választok. A meta kérdése meg havonta változik, a Riot pedig havonta reagál erre, gondoljunk a Zed E képességének maxolására, Varus E maxolására korábban stb...Ziggs-et egyébként vitték high elo-n rendesen, rankeden is csak ő midezett azután. Amit elfelejtünk, hogy a pro teamek napokat összezárva ülnek, rajzolgatnak, taktikáznak, hogy mi lesz akkor ha ezt viszem azt viszem, és 12 órát gyakorolnak egy nap (Korea).

    Low elo-n a legjobb amikor az enemy malzahart pickel, mindenki írja, hogy majd quicksilver sash és ennyi volt malza, de úgyse vesz senki, ahogy full ad enemy team ellen se vesznek armort.... Ez a különbség a low meg pro között, ezért alakulnak ki mainstream champek.

    Azt mondom, hogy gold-platina divizióban nem kell pro szinten játszani elit taktikákkal, mert ott nincs jelentősége, diamondnál kezdődik ez igazán. Ez az én meglátásom.

Új hozzászólás Aktív témák