Hirdetés

Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!

    Vásároltam a mai napon egy nagyon jó kis akció keretein belül egy Sony Bravia 40NX5 vagy NX500 ki, hogy ismeri tvcskét.
    Eddig mindennel megvagyok elégedve, annyi kérdésem lenne az esetleges Sony TV tulajokhoz, hogy mondják már meg pls melyik HDMI a PC-re kialakított?

    Sajnos a leggyengébb pontja a TV-nek a hozzá adott könyv ( bár ez legyen a legkevesebb gond vele :) ), mert az össz 5 oldalból annyira alap amit leírnak. Semmire nem térnek ki... távirányító-tartozékok-takarítás-falitartó és jóccakát...jah leírja az auto programkeresést...ennyi a részletes beállításról :) Se a kép se a hang finomhangolásának menüpontjai nincsenek benne lerészletezve, így arra majd magamnak kell rájönnöm.

    Megyek majd venni HDMI kábelt csak még nem tudom melyikre kell dugnom... fel van tüntetve egy PC felirat, de elég hülyén van a csati mellett az írás, mert a D-Sub is ott van, meg minden és nem tudom melyikre utal vele.
    3 HDMI van hátul 1 oldalt, számozás szerint az oldalsó a 2es...azt úgy gondolom mivel oldalsó és 2es a száma is tuti nem az a PC csati.
    Minden bizonnyal a hátsó lesz...csak még nem tom az 1es vagy a 4es...4eshez van közelebb a felirat mondjuk...dee nem vennék rá mérget.
    Egy Sony tulaj segítsen mán ki pls :) THX!!!

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Aktív témák