Hirdetés

Aktív témák

  • mrterminator

    aktív tag

    Ide is bemásolom hátha segít vkinek a tapasztalatom

    Sokak tanácsára megvettem a Samung 40F6400 Tv-t
    Először is akik ezt ajánlották hálás köszönet!!!! :R

    Sokat állítgattam-olvastam utána, de a képe tényleg nagyon meggyőző, Pc-re köve használom. Ebben az árkategóriában kiváló választás, Netről rendelve 162-ezer volt ingyenes házhoz szállítással. Egyik hét kedd reggelén megrendeltem és másnap reggel a lakáson is volt (digitálpláza.hu) De amit benéztem, hogy ugye ez szürke importos áruház azaz nincs gyári Samsung +1 év gari!!!!, (cserébe van 2db szemüveg ingyenes és gyors házhoz szállítás)

    Képminőség
    Legfontosabb a jó képminősége az megvan. (sok állítgatás után, amire rengeteg lehetőségünk van szerncsére) Nem pazarolom tovább a karktert, ezt mindenki be tudja állítani/látja

    Imput lag
    Game módban (ezt a generál menüben található meg) kb 30ms Imput lag, azaz jól használható (nem késik az egér, mozgás játékban, stb.) de ahogy észrevettem csak bizonyos felbontásokon lehet bekapcsolni (pl:1920x1080, 1600x900 és 1280x720 ) a többi felbontáson ez az opció nem elérhető (szerencsére ezek kellenek csak), ami használhatatlanná teszi PC-n való használatot, mert ekkor már az egér annyit késik az imput lag miatt. Hiába van kikapcsolva minden csilli villi utókép feldolgozás az imput lag semmit nem csökken, csak a GAME módtól (de abban drasztikusan, észrevehetetlenné). Ez Pc-ről. Playstation3 nál még nemvolt időm tüzetesebben megnézni felbontásonként stb. (ott is szinte biztos bekapcsolható a GAME mód, hiszen a fent leírt felbontásokon dolgozik a konzol, de a Motion Plusz jól jöhet, kevésbé reflex és alacson frémű játékoknál, mivel nagyon szépen megszünteti a "szaggatás" érzetét, cserébe magas imput laggal. Sajnos ha GAME mód be van kapcsolva a Motion Plusz nem elérhető, pedig egy enyhe imput lag növekedés az utófeldolgozéás miatt belefért volna, de így vagy nagy Imput lag és folyamat kép vagy nulla lag és nincs "ál" 60Fps
    A TV beállításait felbontásonként elmenti.

    3D: Ami jó lett volna szintén a konzol játékok miatt, hogy 2d-ből 3d-t készítsen, de ennek nulla hatása van, de lehet jobb is így, fél megoldást sose kedveltem:).
    Pc-n a játékok 3d-je kiváló hatásúak(sokkal jobb mint egy filmé akár), de enyhe crosstalk van, ami lehet a TriDef progi miatt lehet (később már programot is kipróbálok (IZ3D) azzal jelentkezik e) Mert film nézése közbe szinte nulla a crosstalk.

    Hang
    Meglepően jó, de csoda nincs.

    Smart
    Számomra érdektelen, de a beépített kétmagos proci ellenére is relatíve gyors és kézreálló a feülete(persze van gyorsabb is tőle)
    Androidos telefonnal való irányítása WIFI-n keresztül tökéletes Ez a leghasználhatóbb app hozzá, ami azonnal betölt és azaonnal reagál, valós alternatíva a távirányító helyett.
    kb ennyi:)

Aktív témák