Hirdetés

Aktív témák

  • Jimmy8

    senior tag

    Gratula a SONY-nak :W
    A honlapja minden héten változik, rendszeresen (most is) le van lassulva a szervere ( a támogatás részlegnél jön elő a lassulás).
    Az adatokat keverik: Most akartam letölteni az új firmware-t az 32EX402-höz. A korábbi letöltött fájlhoz képest más a kiterjesztése (természetesen a kicsomagolás után), és persze így a TV sem ismeri fel és nem is frissít. A korábbi magyar leírás a frissítésről valahogy angolra változott...
    A garanciális feltételek máshogyan vannak leírva a vásárláskor kapott garanciapapíron, az akkori (januárban éppen aktuális tartalommal bíró) Sony.hu honlapon, meg a mostani (áprilisi tartalommal feltöltött) honlapon.
    A szervizinfo.hu honlapon nem tudom leellenőrizni, hogy beregisztrálták-e a készülékem, mert a legfrissebb regisztrált televízió vásárlási dátuma 2008...
    Egy korábbi érdeklődő e-mail-emre nem válaszoltak...

    Na de a TV nagyon jó, szép a képe stb... De fagy, mint a víz Szibériában télen...
    Analóg módnál csak néha csinálja 1-2 hetente, de digitális vételnél, ha sokat kapcsolgatok, vagy állítgatom a képet, akkor pár perc alatt tudom produkálni a hibát.
    Ekkor annyit csinál (vagyis nem csinál), hogy nem érzékel a távirányítóra semmit (azaz érzékel, mert megvillan a TV-n a zöld LED, de a tv nem reagál rá semmit). Ekkor az oldalsó kikapcsoló gomb sem működik. Így vagy kihúzom a konnektorból, vagy megnyomom a távirányítón a kikapcsoló gombot (erre nagy nehezen rájöttem, hogy reagál).
    A kikapcsoló gomb megnyomása után kb 10másodperc múlva "pukkan" egyet a hangszórókból, vele egyidőben elmegy kép, majd újraindul a tv (azaz a hagyományos bekapcsolási procedúra zajlik).
    Egyenlőre nem szervízeltetem (jelenleg csak analóg adást nézek), bízom benne, hogy csak a firmware a "rossz"....

    Na ennyit a Sony-ról (azaz csak az én TV-mről, mert lehet csak kikaptam egy hibásat).

    Azért ha valaki hasonlóan járt ezzel az új EX szériával, jelezze már. Ekkor nyugiba leszek, hogy hiába erőlködök, úgy sem lesz jobb a tv-m, csak ha méltóztatnak egy stabilabb soft-ot írni rá..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák