Hirdetés

Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz bigdigit #24043 üzenetére

    Ebben a subpixelhibában nincs is semmi különös. Még ha a boltban veszed és a helyszínen ki tudnád próbálni, akkor sem biztos, hogy észreveszed.
    Esetleg ha notival és HDMI kábellel a hónod alatt mész vásárolni. De végül is később is előjöhet.
    Messziről meg valóban nem látszik.
    Még korrekt, hogy egyből felajánlottak árcsökkentést látatlanba.

    Ezek a hálózati dolgok, DLNA elég gyerekcipőben járnak, inkább parasztvakításnak tartom. Még nálad ez az időjárás lehetne valami, ha magyar viszonyokra is volna. És nem csak Budapest, hanem, vidék is. Igaz van elég más forrás a tájékozódásra.
    Ebben a Sonyban is van pl. olyan, hogy ha a fénykép EXIF információja tartalmazza GPS alapján a koordinátákat, akkor megjeleníti a térképen. Na most a demó képen a Colosseumnak meg az Eiffel tornynak kipakolja a helyét a térképen. Ez még nem hálózat, nem is DLNA, de ha rá lenne dugva a net, akkor lehetne zoomolni is. Na bumm.
    A W4500 még mpeg2-t sem játszik le DNLA-n keresztül, nem írják, de nem is hiányzik. Azt hiszem, akkor már inkább a Pattogatott kukoricádat kell feltankolni. ;)
    A hálózati beállításokkal még nem is volt gondom, próbából megnéztem, az korrekt és eléggé variálható. Nem csak DHCP vagy fix IP cím van, hanem DHCP mellett is lehet kézzel fixen DNS szervereket beállítani. Ez eddig nagyon rendben van, hanem még kellene lenni DLNA kompatibilis médiaszervernek, amivel már nem szórakoztam. Úgysem volt hangátvitelem az átalakító miatt.
    De mindez minek? Sok hűhó semmiért. Fotókért és mp3-akért? Bár PCM-et is említ, hogy vinné.
    Akkor már rádugom pendrive-on. ;)
    Az analóg tévék rendezése és elnevezése nálam sem volt egy pár perces ujjgyakorlat, vagy lehetne 5 karakter helyett 7-8 a név. De mindegy, még az is lehet, hogy jövőre analógom se lesz.
    Nagy meglepetés nem volt, a STB-n hasonlóképpen kell átrendezni, legfeljebb elnevezni nem kellett.

Aktív témák