Aktív témák

• mejte

csendes tag

válasz Zsadi #4978 üzenetére

Zsadi: a tegnapi eszmefuttatásoddal nem volt semmi probléma, olyankor őszinte igazán az ember, ha iszik, főleg, ha ennyit :DDD
    szal én ezt kritikának veszem, és megpróbálom a későbbiek folyamán a hasznomra forditani.

egyébként sem vagyok sértődékeny, de ha ezt átfogalmazom úgy, hogy ''leszarom'', akkor azzal meg téged bántanálak meg :D :D :D :D

picsamód szaggatott valamiért a gépem meg tekerte a vincsit ész nélkül, én meg csak néztem itt a diavetítést, és próbáltam mozgóképpé konvertálni fejben, elég kevés sikerrel, ha a statomat vesszük mércének :)

köll egy új gép, nincs mese.
    lehet adakozni :) ha összejön a hozzájárulásaitokból, a régit annak ajándékozom, aki a legtöbb pénzt adta. szerintem ez egy elég kedvező és ösztönző ajánlat :D

Robaj: P(A)=0,95, ahol A esemény az, hogy megyek ma este CODozni, de mivel te ilyen tudományos gyerek vagy :DDD , megfigyelések alapján meghatározhatsz egy empirikus eloszlásfüggvényt, ábrázolhatod, kapsz várható értéket, meg kiszámolhatod a szórást is és igy szerintem egy 98%-os konfidencia szinten megkapod az eredményt :D :D

..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..

Aktív témák