Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz zoli03 #81780 üzenetére

    Mert családi perpatvar van és aki jött lyukat fúrni, a családi össze nem veszés érdekében nem lehet hozzászólni, mert megsértődik. Szarul fúrta ki és meg lettem lőve. Ha akkor normálisan kifúrja már rég le lenne festve a szoba. Ehhez képest z évek alatt felhalmozott szerszámokat kirámolta a műhelyből és elvitte a f@szba és vehetünk meg mindent nulláról, rám otthagyta a lelakott putrit meg szemetet és most mégis ő a sztár,hogy mennyire segíti az életemet, hisz lyukat is fúrt nekem, csak ez nem tartozott a témához.
    Akkor jött kolléga, hogy no para, kivési nekem a hornyot, úgyis az a korrekt, plafonon meg menjenek a riasztókábelek, már ahol felment egyáltalán a fúró a padlásig, úgyse mehet együtt a gyengeáram az erőssel.
    Vettünk egy fúrógépet egy bazihosszú fúrószárral, így riasztónak az elkezdett és rokon által elbaszott lyukat át tudtuk teljesen tolni a padlásig, a riasztókábel belefér, villany nem. Hogy a villany beférjen , vásárolni kell vastagabb fúrószárat.
    A hornyot meg meguntam, igen, úgyis elfogyott az időnk, vissza kellett jönni Pestre. És most akarom eldönteni, amíg messze vagyunk, mert mindig csak pár óránk van melózni lent. Horonymarónk van, azt végig kell tolni a falon, hogy elérjünk a másik kapcsolóig.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák