Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz nandow #54614 üzenetére

    Nálam fix bekötésű a főzőlap és a sütő is, térd magasságban alulról a 3. csempe lett kivéve az elem függőleges középvonala környékén.

    A sütőhöz adnak egy kb 120-150 cm vezetéket (szabadon álló kombi tűzhelyhez is), hiszen fontos, hogy ki tudd húzni a bútorból a sütőt és mögé férj a bekötéseket oldani, vagy takarítani a helyét.
    A beépített főzőlap felülről nem oldható, csak a munkalap aljánál. Hogy hozzá férj, ki kell venni a sütőt. Ha már kivetted, mindegy, milyen hosszú a vezeték, hozzáférsz kikötni a kivett sütő mellett. Amúgy ehhez is adnak egy bő métert, de részletkérdés, mert csavarral oldható rögzítési pontjai vannak a lap alján, így a bekötéskor a villanyszerelő egy tetszőleges hosszúságú kábelt rakhat.

    Nem melegszik, mert egyrészt a meleg levegő felfelé áll, másrészt a legtöbb gyártó előírja, hogy legyen szellőzés: a bútor alján bemegy a hideg levegő, a sütő mögött felszáll és a munkalapp alatt elöl kifújja. Ezen a légcsatornán keresztül hül a főzőlap elektronikája is.

    A sütőhöz természetesen rakhatsz konnektort is a falra, ha dugvillás a sütő.Konnektorból oda IP-védettet tennék, nehogy mondjuk 20 év múlva deformálódjon a munkalap (ázás, hő, stb miatt) és a falon lecsurogjon valami...

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák