Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    Sziasztok!
    Elsősorban festéssel kapcsolatosan érdeklődnék.
    Panel előszoba és konyha. Elég kérdéses és nem vagyok otthon a témában.
    Előszobai rész fele 1 éve fehérre festve, jónak tűnt, kis finobello és a zsíros részeket lecsiszoltam. Az előszoba oldalfala olajlábazatos... Fele le van vakarva és festve de a másik felére glett kerult... Konyha plafon háromnegyedén letolt mindent a spakli... Ragasztóhabra glettelve besárgulhat? Glettelés után néhány ponton a sárgulás problémás lehet forró homok "színben"? Falfix, glett, csiszolás után most festenék...
    Ti hogy járnátok el ilyen esetben? Falfix gondolom kötelező telibe. Amitől én kicsit félek hogy mennyit fog bírni az olajlábazatos glett és a hulló plafon aminek csak a fele lett falfix és glettelve? Nem szeretném annyira feláztatni hogy esetleg mindent előről kelljen kezdenem.
    Minden tanácsot szívesen fogadnék, akár hogy milyen festéket (Poli-Fabre platinum az milyen?) vagy elég a sima héra gold pl?

    Panel WC (Strangos) kérdésem
    Mit javasolnátok a hátfalnak és hogyan lehet a legjobban megoldani ha csempézni is szeretném? Impregnált gipszkarton/osb? Mágneses megoldáson is gondolkodtam de nem hiszem jó ötlet ha burkolt? WC tartályból mondjuk Gerebit AP100 esetén mennyire lehet megoldani és hogyan, hogy ne tolódjon ki a csésze?

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák