Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    "Kis" frissites zajlik a kertunkben es egy ismeros javasolta, ha mar igy benne vagyunk (mellekepuletek bontasa, talajcsere, vakondhalo, fuvesites) akkor miert nem telepitunk ontozorendszert is? Mivel a belocsolando terulet nem tul nagy (~220nm) es teglalap alaku, igy szerinte a koltseg sem lenne tul magas. Elkezdtem guglizni a temaban, es talaltam a Gardena "Sprinklersystem" nevu termekcsaladot, amit szimpatikusnak talalok, mert latszolag van benne minden amire szuksegem van, a darabok kompatibilisek egymassal, ertheto leiras (es videok) van hozzajuk, tehat azt gondolnam egy kis olvasas es szamolgatas utan magam
    is le tudnam tenni azt a nehany csovet es szorofejet, amit ez a kis kert igenyel.

    Mennyire szamitanak ezek a Gardena cuccok minoseginek?

    A vizellatast szeretnem kutbol, szivattyuval megoldani, na itt meg vagyok akadva. Milyen parameterekkel rendelkezo szivattyut kell vennem, hogy ezt a max 40 meternyi csovezest es a max 8 szorofejet ellassa megfelelo mennyisegu vizzel es viznyomassal? Ket agat terveztem ~4-4 S80 fejjel.

    Nem vagyok elkotelezodve a markahoz, tehat minden mas javaslatra nyitott vagyok. Nem akarok automatizalni, a terv az hogy a szivattyu aramellatasa lenne kapcsolhato a teraszrol, igy kenyelmesen ki-be kapcsolhato lenne a locsolas.

    Koszi!

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák