Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szöSsZI

    tag

    válasz niyabinghi #4012 üzenetére

    Én nem mutogattam senkire sem. Sajnos, benne van a pakliban, hogy kutya szájában végzi, vagy autó kerék alatt.. vagy lapát alatt...
    Igyekszem vigyázni rá... itthon tartani... de az életfogytig négy fal közé zárást nem szimpatizálom.
    Kutyából nincs kóbor, ugye? Meg mindenki ugyanúgy összeszedi mint te? És minden kutya gazda olyan hűségesen ápolja az állatait mint te?

    Ja, hogy a kutya nincs kint...Miért nincs kint? Legyen kint és majd a macska nem jár arra olyan sűrűn.. Vagy el kell kergetni, ha a kerteben potyázik míg a kutyák nincsenek kint... Nem mondtam hülyeséget. Amikor azt írtam, hogy ahol kutya van, arra gondoltam, hogy kint vannak az udvaron. Nekem nem az az első gondolatom, hogy a kutya a szobába van. Jó, hogy majd a bent lévő kutyától az ablakon keresztül megijed a macska vagy ha érzi a szagát nem megy oda.. Azért nem vagyok ennyire szőke.

    Amiről te beszélsz az nem a házi kedvenc természetes tartás módja... helytelennek tartom és egyezek veled a "betonrengetegben" lakó macska ne menjen játszótérre... Még a kutya sem... viszont, sajnos biztos lehet találni még más fertőző forrásokat is.
    Tény, hogy mindennek meg van a maga helye.. és aki nem úgy jár el vessen magára.. Arra szeretnék rávilágítani, kisebb mint nagyobb sikerrel, hogy nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
    Nekem akinek van udvara, hadd legyen már szabadon kint a macska...

    Nem értem miért zárjak be egy házi kedvencet négy fal közé? Miért jó az?
    Ha nincsenek meg a feltételek inkább nem tartok macskát. Vagy szerinted nem is kellene, hogy legyen a világon macska? vagy hogy van ez?

    Nem akarok senkit sem bántani, csak szerettem volna megérteni ezt a nagy macska utálatot.
    És azért mert mások milyenek, ne tessék a fejemet leharapni, távol áll tőlem, hogy a helytelen házi kedvenc tartókat pártoljam.

    (#4013) adalbert1 Őszinte részvétem.

Új hozzászólás Aktív témák