Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Izland`

    tag

    Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az én boxeremet nem érdekli a tűzijáték, petárda.

    Most jöttem be vele az udvarról, 2 házzal mellettünk fellőttek egy tűzijátékot, éppen pisilt, de csak annyi reakciója volt, hogy végig nézte, hogy felrepül valami fényes dolog az égbe, és durran egyet. Konkrétan még a pisilést sem fejezte be emiatt. :))

    A házban is, néha mordul fel egy-egy hangosabb durranásra, eddig összesen 3x talán, az is inkább morgás volt, nem ugatás, de akkor is azért, hogy ki járhat éppen a portán, és áll az ajtóban, hogy engedjem ki, rendet tesz. :DDD

    Valószínűleg azért sem fél a tűzijátéktól, mert 8 hetes kortól kezdve területőrzésre van trenírozva, másrészt szinte még azért is megvan dicsérve, hogyha cukin alszik, kiegyensúlyozott kutya, maximálisan megbízik bennünk. Ha (szilvesztertől függetlenül) zajt hall kintről, elég kézzel intenem, hogy nyugi, nincs baj, már fekszik vissza a helyére, nem foglalkozik vele, hogy hallott valamit, elhiszi nekem, hogy nincs vele dolga.
    Plusz 8 hetes korától skandináv rockot hallgat mellettünk full hangerőn, megszokta szerintem a váratlan zajokat. ;]
    Viccet félretéve, gondolom az olyan dolgok is számítanak, hogy szinte minden nap, az egyik autópálya mellett, szántóföldön szokott sétálni velem, ahol nagy sebességgel száguldanak el tőlünk pár tíz méterre, és ott is extrém zaj éri folyamatosan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák