Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz j.bravo #37342 üzenetére

    Köszi. Sajnos úgy látom eljött az idő, viszont szerintem megint hibáztam :( Holnap munkaszüneti nap van :( Nagyon sokat romlott az állapota, alig bír már felállni, bár mikor hazajöttem, még az ajtóban várt :O Párom pedig mondta, hogy szerinte vinni kellene az orvoshoz. Inni iszik, de enni már csak úgy birtam rávenni, hogy májkrémet kentem a szájára, és lenyalta.
    Nem kalkuláltam bele a munkaszüneti napot sajnos, hülye vagyok tudom. Nem is gondoltam, hogy van ilyen, hogy ezért házhoz jön orvos. Mi mindig 1 orvoshoz járunk, már nagyon régen, ő biztos nem csinál ilyet, mert a rendelőben is alig győzi. Pár nap alatt nagyon kicsinálta ez a valami, akármi is legyen. Ahogy olvasgatok a témában, nagyon agydaganatnak tünik ez nekem, de ez úgy sem fog kiderülni igazából.
    Ne lennék ilyen hülye, hogy csak bízok benne, hogy jobban lesz. Mondjuk most azért még érzékenyebb vagyok a párom betegsége miatt is. Nehezen kezelem ezeket a dolgokat. Én szivesen ápolgatnám amíg kell, akár kerekes kocsiban is vagy akármi, csak maradna. No mindegy is!

Új hozzászólás Aktív témák