Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mia-ú

    csendes tag

    válasz King Unique #24512 üzenetére

    Nagyon köszönöm a jimerítő választ!
    Szóval kész külsőt vennék, nem mahgam aklarom összeállítani.

    A "bírja a strapát" ott írtam, amikor nagy mennyiségű adatok, főleg videók állandó mozgatásáról írtam, tehát nem víz és por, meg hasonlók miatt. Sajnos, sokunknak kuxus nagyon nagy mennyiségű tárolnivalót több külső merevlemezre is lementeni.
    Jelenleg klb. 60 ezer forintig nézelődök, az Intenso, a Segate Basic, a WD Elements és MyPassport hasonló árban mozog, tehát ezek közül próbálok választani. A Wd Elements és MyPassport között is akad majd 10 ezres különbség
    Az a fekete WD, amiről írtam olyan, amit nem ismerek egyáltalán és- mivel most nagyon jó áron van, lehet, hogy azt venném meg, ha nekem való- azaz nem kifejezetten játékra használva, Win 10 alatt, - Videók, hanganyagok mozgatására, esetleg dokumentumok szerkesztésére is jó. Lehet, egy ilyen mégh jobban is bírná a strapát.- a folytonos m,ásolgatást, áthelyezést, esetleg szerkesztést. Ezt szerettem volna leginkább megtudni - mielőbb- amíg ilyen jó áron adják.
    Jelenleg van egy 3 Tb-os és 5TB-os Elements, egy 4 Tb-os My passport csatlakoztatva és az egyik lassabb, mint a másik- másolásnál, áthelyezésnél. Úgy vettem észre, hogy a Passport a lassúbb. ezek viszonylag újak, tehát nem több éve vannak használva, hanem kb. fél- háromnegyed éve.
    Van még 2 másik, Pl. Toshiba Canvio és még valamilyen 1, illetve 2TB-os, de azokat a megőrzésre szánt anyaggal eltettem egy fiókba. nincsenek használatban, csak nagyon ritkán. A 3 Tb-os Elementset is eltenném a rámásolt anyaggal és a helyére keresek egy 5TB-osat. Mostanában volt ilyen lehetőségem, hogy pár "luxuscikket" vásároljak, Lehet, hogy holnap már nem lesz. Magam is 6x-es lévén kissé nehezebben igazodom el-olykor a saját nevem tájékán is, nemhogy ilyen témákban :)) :K .
    Olyat is olvastam már, hogy minél kisebb a tárhely, annál megbízhatóbb a merevlemez. Ezért nincs pl a saját gépemben 500GB-ostól nagyobb merevlemez, mellette egy 256 GB-os SSD. Hogy igaz, vagy nem, fogalmam sincs, de hihetőnek tűnt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák