Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Caustic

csendes tag

válasz King Unique #21846 üzenetére

Először is köszönöm a válaszodat. Másodsorban pedig a logout blog nekem is megvolt, de nem lettem okosabb tőle, lévén nem értek a témához. Illetve pont az nem szerepel benne, hogy adott termék valóban jó vétel, vagy csak egy jó árú, elsőre jónak tűnő, ám valójában csak egy rosszul működő, lehúzós marketing lufi. Ezért kötöttem ki itt. Elsősorban fontosabb adataim és nagyméretű hd filmek tárolására használnám, de se tv-hez, se játék konzolhoz nem használnám. Egy usb 2.0-ás otthoni és egy szintén 2.0-ás laptop közt lenne szállító/tároló eszköz. Kritérium pedig csak annyi, hogy legyen gyors - a lehetőségekhez mérten - és megbízható (talán utóbbi még fontosabb is). Igen a maxtor 4 terrása volt az első számú jelöltem, de pont nála van az, hogy tartok az üres marketing lufitól: árukeresőn a 4 terrás maxtor körüli, 40ezres árkategóriában 3, de inkább 2 terrások vannak. Ez pedig ennyiért egyből 4 terrát kínál. Hát ezért a gyanú és a dilemma. De ha azt mondod, hogy megbízható, nálam nyerő. Csak valamiért a fejemben az a kép alakult ki, hogy a toshiba és a wd is profibb, megbízhatóbb vagy tudom is én. Mondjuk a maxtornak csak 32 megás a cache-e, a wd my passportnak pedig 64 mega, ez is szempont volt.

Új hozzászólás Aktív témák