-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caustic
csendes tag
válasz King Unique #21846 üzenetére
Először is köszönöm a válaszodat. Másodsorban pedig a logout blog nekem is megvolt, de nem lettem okosabb tőle, lévén nem értek a témához. Illetve pont az nem szerepel benne, hogy adott termék valóban jó vétel, vagy csak egy jó árú, elsőre jónak tűnő, ám valójában csak egy rosszul működő, lehúzós marketing lufi. Ezért kötöttem ki itt. Elsősorban fontosabb adataim és nagyméretű hd filmek tárolására használnám, de se tv-hez, se játék konzolhoz nem használnám. Egy usb 2.0-ás otthoni és egy szintén 2.0-ás laptop közt lenne szállító/tároló eszköz. Kritérium pedig csak annyi, hogy legyen gyors - a lehetőségekhez mérten - és megbízható (talán utóbbi még fontosabb is). Igen a maxtor 4 terrása volt az első számú jelöltem, de pont nála van az, hogy tartok az üres marketing lufitól: árukeresőn a 4 terrás maxtor körüli, 40ezres árkategóriában 3, de inkább 2 terrások vannak. Ez pedig ennyiért egyből 4 terrát kínál. Hát ezért a gyanú és a dilemma. De ha azt mondod, hogy megbízható, nálam nyerő. Csak valamiért a fejemben az a kép alakult ki, hogy a toshiba és a wd is profibb, megbízhatóbb vagy tudom is én. Mondjuk a maxtornak csak 32 megás a cache-e, a wd my passportnak pedig 64 mega, ez is szempont volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest