Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz fero02 #13666 üzenetére

    Toshibánál nincs hw-es titkosítás :N , de ettől még jó a MyBook, 3,5" Toshiba vinyók (ha az van benne) meg nem a legjobbak, fejszerelvény hibás sok, az meg azért xarik majd be idővel... :D
    Legbiztosabb megoldás idővel több külső hdd-n tárolni, ill a sokat dicsért WD RED NAS vinyók használata.
    Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja tudom ajánlani, ott a favorizált Sharkoon mellet, ha van rá keret, érdemes InXtron, Enermax, Raidsonic, Revoltec kínáltát is megnézni.

    (#13667) LanyUs: médialejátszókon több usb port szokott lenni, nem biztos, h gond lett volna, inkább TV-ken, túl hosszú usb kábel esetén szokott.
    De ha már döntöttél, legyen az, ZyXel NAS téren jónak számít, de konkrétumokat topikjában kérdezz.

    (#13668) Kabel15::K , + fenti TV, médilejátszóval kapcsolatos hsz-okat is fusd át.
    5400 RPM és USB2 is elég önmagában mostani Full HD filmekhez, 40-5x Mbit/s, tömörítettnél 25 körül van aszem [link], szal 8-cal leosztva bőven USB2 kb.3x MB/s belülre esik. Lassulás lehet akkor, ha vmi miatt TV USB vezérlője gyatra és nem hozza kívánt értékeket, v a külső vinyó nagyon melegedik, mert utóbbi is teljesítmény eséssel járhat.

    (#13669) dudi6: nem tudom ezek az új Seagate-ek mennyire megbízhatóak, mert notivinyóban is van amelyik bírja a strapát és sok elég hamar behal, ill 3,5" Expansion is társai se a legtartósabbak.
    Ha már onnan kell választani, szerintem jobb egy WD Passport (2 TB ára is hogy lement), v a vékonyabb Ultra verziója, Transcend 25M3, Toshiba Alu2S is bevált db-ok. Ha 3 év gari, akkor Adata és Silicon Power.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák