Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proly01

őstag

válasz fairi #95114 üzenetére

Szóval, ha jól értem akkor ha 09.16-an elküldte a számot mára már látnom kéne a tracking oldalon? Illetve ez azt jelenti amit írsz hogy több árut ad fel egy szám alatt és így spórol? Ezt jelenti a bevárás?
    Nem igazán értem lehet jól amit írtál. Én laikus vagyok.
    A lényeg annyi hogy egy olyan dologra volt szükségem Ázsiából amit magam nem csak közvetítőn keresztül tudtam vagy tudnék beszerezni. Ő egy magyar illető akinek van egy webshopja és egy 4 éve bejaratott üzlete sok kapcsolattal és jó ertekelessel. Csak nekem nem kerekek a dolgok amiket csinál velem 2 hónapja főleg hogy 14 napot mondott a szállításra.Amit leirtam más hozzászolasokban. Folyamat ígérget. Aztán mondtam neki 31 nap után hogy inkább fizetek a gyors szállításért mert nem szeretnék tovább várni erre! Ő jó!
    Majd újabb 1 hét után közölte hogy a gyors szállítás nem fog teljesülni úgy ahogy kéne mert az Ázsiai hazudott hogy 1 héten belül küldi de közben nincs neki se raktáron és neki is rendelnie kell valakitől. Majd újabb 3 hét nyaggatas után elkuldte most ezt az NL végződésű számot amiről akkor még fogalmam se volt milyen szám. Kérdeztem hogy mi ez azt mondta még Ő sem tudja pontosan. Majd masnap azt írta hogy ez egy TNT post szám lesz. Most pedig Kérdeztem tőle hogy ugye ez egy postNL szám igaz. Erre a valasza: igen.
    Szóval én nem értem már ezt az egészet! :(

....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák