- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dr.Zoo #20094 üzenetére
Reklamáltam, hogy mi a bánatért nem mozdul a csomag, és vagy a szám nem kóser, vagy nemtudom..
Jött a válasz: My dear, the tracking number we send to you is valid, this is tracking information: 2013-11-21 16:58, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
MuzikJunkie
aktív tag
LOL! Most hozta a postás az előbbi komimban írt telefont. Ez szép volt!
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
kisda
aktív tag
válasz MuzikJunkie #20105 üzenetére
-
Marty
tag
válasz MuzikJunkie #20105 üzenetére
A szombaton vámkezelt csomagom én is ma vettem át 7:30kor a postán.
Jelentem az egy rendelt telo helyett 2 jött, és mindkét csomagban az volt
Swiss post elhozta a 2 akkut. -
MuzikJunkie
aktív tag
Akkor neked duplán jó, körbe vagy irigyelve.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
RVR400
veterán
LOL, ezt a csomagot most nyomta a kezembe az MPL-es fazon:
2013-12-07 22:39, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013-12-06 13:28, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-12-06 13:26, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-11-27 13:16, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadJavul az arányom, most 13/11, viszont amire 6-án kiadták a vámkezelési dokumentumokat, az még sehol sincs, remélem, hogy a helyi postás hozza hamarosan.
-
janaman01
addikt
most már kezdem megérteni akik bosszankodnak....kinából megjön a motyó 10 nap alatt itt meg már ülnek rajta 5 napja.....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
RVR400
veterán
válasz RVR400 #20116 üzenetére
5 perce a postáshölgy is ideért a cuccal.
Jah, megkérdeztem, hogy én kapok-e valami példányt. Nem kapok, csak a blokkot, a csekk ugye marad náluk, mert ők intézik, a határozat, meg a kis papír sem marad, mert ők csak egy példányt kapnak a csomaghoz, és azt nekik kell őrizni a postahivatalban. Szóval ez így elég érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
szevasztok, veget ert volna a nagy vamszigoritas a napokban? novemberben mind a negy telom fennakadt a vamon, viszont mult heten a svajci postaval rendelt cuccom is siman atjott:
2013.11.14
17:33
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2013.11.14
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.11.14
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2013.11.14
17:35
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.11.29
09:21
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2013.11.29
09:22
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.11.30
07:20
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.02
01:22
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.02
01:23
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.12.03
00:20
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEs ma is egy SG posttal:
2013.11.28
17:59
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.07
09:00
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.07
09:00
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.12.08
12:47
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
vranyek
aktív tag
-
tfalcon96
aktív tag
Az antelife-on lehet kártyával fizetni? Nert nem látom a lehetőségek között.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
bocsika
aktív tag
2013.11.25
20:16
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.06
11:07
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.12.06
11:11
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsHát a remény hal meg utoljára.
-
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok!
Alin hogy tudok eladòt értékelni?
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Terentius
őstag
Ma megjött a Tinydealről rendelt csomagom amit szeptemberben rendeltem és a Paypal már visszaadta az árát.
OnePlus 12 16/512
-
Zsandark
újonc
Sziasztok!
Én október végén rendeltem és azóta várom a csomagom.. elvileg dec. 6ig kellett volna megjönnie..
a csomagomnak van Tracking száma s a magyar postai csomagkövetőn ezt látom:2013.11.03
10:19
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.17
00:21
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.17
09:20
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadilyenkor mi a teendő?
-
hvaskogabor
csendes tag
Ideért a csomagom, amivel kapcsolatban szombaton kérdeztem. Vám elé lett állítva, ma hozta a posta. Mikor kell kifizetnem az áfát? Ha egyáltalán kell. Semmilyen információt nem kaptam, amikor a csomagot hozták. Utólag lesz csekk? És bocs, ha volt már.
-
sullerj
tag
DealExtreme - től MA megérkezett a tracking nelkuli feladott csomi/level: október 25-tel volt feladva.
-
Hunujv
tag
válasz hvaskogabor #20139 üzenetére
Nem kell fizetned semmit!
-
diablox
csendes tag
2013-12-03 13:44, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Mostmár tényleg kezdek kitérni a hitemből-.-
-
MuzikJunkie
aktív tag
Aliexpress-en kártyával fizettem. Ott lehet, vagy nem ajánlott?
Sms-ben is azt hiszem Aliexpress Global volt, mint partnercég... gondolom nem közvetlenül az eladó kapja!?Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
steve1977
tag
válasz MuzikJunkie #20143 üzenetére
Csak akkor utalja tovább az Ali az eladónak, ha átvetted a csomagot és visszaigazoltad, hogy minden ok.
-
janaman01
addikt
egyébként volt már olyan akinek túl sokáig volt vám elé állitva a státusza, és nem birta tovább cérnával , és felhivott valami szervet hogy mi a szent szart ülnek már rajta ?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz steve1977 #20144 üzenetére
Akkor jó. Köszi!
-
dethroner
veterán
válasz janaman01 #20146 üzenetére
Pl. én most tettem meg, erre vonatkozóan:
Azt mondta a nő a vonal végén, hogy lát egy bejegyzést a mai nappal is, miszerint vámolni fogják. Arra a kérdésre hogy mi a picsát tudtak ezen 1 hétig gondolkodni, azt felelte hogy köszöni a türelmem
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest