Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz cappa72 #1298 üzenetére

    Tudom már mi a hiba, nekem a sok információ amit begyűjtöttem, már összeállt egy ösztönszerű viselkedéssé, ti meg még csak egyesével kuporgatjátok a valóság apró szeleteit.
    A konkrét esettel kapcsolatban akkor csak egyetlen adat a kismillió közül, hátha ezen keresztül jól tudom szemléltetni a fenti állításomat:
    https://swprs.org/face-masks-evidence/
    (Direkt olyat hoztam aminél semmi szkítázás nincs :DDD )
    Ezt párosítjuk azzal a személyes tapasztalattal, hogy semmi összefüggés nem volt a környezetemben a megbetegedések és az arcpelenka hordása között, mert én és sok ismerősöm pl végig szabotáltuk, de olyan szinten hogy voltam bent orvosi rendelő várójában, vagy ettem meg az elvileg "kovidos" unokaöcsém után a vacsoramaradékát és ugyanúgy kutya bajunk volt végig, azok meg simán "elkapták" akik az első ijesztésre bezárkóztak a lakásukba, mindent házhoz rendeltek, és a csomagokat is talpig duplamaszkban vették át úgy hogy előtte lefújták "fertőtlenítővel".
    A sebész azért viseli MŰTÉT KÖZBEN(!!) hogy ne köpjön bele a belek közé. Ezt is "érzelemvezérelt" Dr. Pócstól tudjuk, hogy egy kellően tökös osztályvezető sebész főorvos (vagy valami ilyesvalaki, már nem emlékszem pontosan) kipróbálta, hogy milyen az amikor az egész sebészeten megszünteti a maszkviselést, természetesen a konkrét műtéteket kivéve, amire való. És az derült ki, hogy jelentős mértékben csökkent a szepszisek (vagy szövődmények, szintén nincs meg már a halálpontos orvosi szakszó) száma. Ez pontosan egybevág azzal a tapasztalattal, amiről meg szintén "érzelmvezérelt" Dr. Lenkey beszélt egy videójában a koraszülöttekkel kapcsolatban: amikor valaki kipróbálta, hogy a csecsemőket nem zárják el hermetikusan a külvilágtól, hanem konkrétan elkérnek a családtól egy plüssállatot ami a testvéré és BETESZIK az inkubátorba, akkor drámaian megnő a túlélési esélyük.
    A lepisilős képek nagyon viccesek, ha.ha..? Csakhogy közük nincs a valósághoz, pontosabban az immunológia nem így működik, hanem amint a fenti példák mutatják: folyamatosan kell a kapcsolat a környezettel, a természettel, végig benne kell lenni nyakig, és csak azt kell megpróbálni megvédeni, aki kivételesen le van gyengülve (tipik kórházi ápolás durva behatásoknál). A helyes vicc ezzel kapcsolatban az hogy mivel minden egymillió emberből tízezernek éppen hasmenése van, és ezek közül tíznél picit becsúszik a foscsi mert messze van a buditól, ezért a biztonság kedvéért hordjon már mind az egymillió pelenkát, mert hát az a biztos, nem? Ja nem.
    Tehát azok akik még most is maszkolnak, azok igenis agybeteg hipochonderek, akik kapva kaptak az elmúlt időszak társadalommérnökösködésein, és totál ellene mennek a józan észnek.

    [ Szerkesztve ]

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák