Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtend

    senior tag

    Nem tudom, hogy most végül is miről vitatkoztok, pedig 3x is elolvastam :D :D :D
    Na a lényeg ami a lényeg a Vorke z6 plus egy kurv@jó kis box. Na de, hogy mire való a droidos kis boxok? Androiddal tulképp nem sok mindenre...na jó jó, böngészni tudsz vele, droidos játékok úgy-ahogy mennek rajta,stb. de az sem igazi, mint pl egy asztali sz.géppel vagy lapossal. Ezek a boxok legjobban CE vagy LE-vel médialejátszásra alkalmasak.
    Ha olyan mini pc-t kerestek ami egy asztali gépet kiválthat, akkor ahhoz zsebbe kell nyúlni és egy rendes mini pc-t venni ami kb. 200€ és win10 fut rajta, azzal mindent lehet csinálni.
    Ezeknek az olcsó boxoknak a droidja egy vicc, ne keverjük össze egy telefonnal amire jobb esetben optimalizálva van az adott rendszer, ezeken a boxokon egyáltalán nincs semmi optimalizálás, csak rá van hányva a droid, kész.
    Szóval ha egy pc-t akarsz kiváltani akkor ez kell neked: [link] hdmi-vel rákötni egy nagy 60"-os tv-re meg vezetéknélküli bill+egér aztán adjad neki.
    De ha "csak" filmezésre kell akkor az a Vorke z6 plus egy tökéletes választás.

    Témához visszatérve itthon 4 boxon (3 CE +1 droid) tökéletesen települ az MS repo és fut a moveshark,exo,stb, illetve 1 winfos pc-n illetve Xubuntu laposon is megy.

Új hozzászólás Aktív témák